Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Gibraltar

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Gibraltar

  1. Tack för tipset om avlånga hinkar. Låter som en bra ide. Vårt sittbrunnsbord är ganska tungt så det känns bökigt att bära ner det till förpiken.
  2. Hej! Nu har vi haft vår Albin Alpha några år men har inte riktigt kommit underfund med hur man stuvar/packar den på ett bra sätt. Tex var gör man av sittbrunnsbordet för att det ska vara smidigt att ta fram? Finns det någon som har nåt bra tips på hur man får ordning i stuvfacket i sittbrunnen?Har ni några andra bra tips om var ni placerar vad, tas det tacksamt emot.
  3. Hej! Jag hittar inga skruvar utan tror att jag måste såga bort lagret inifrån. Därför vill jag ta bort axeln. Vad har du för sorts båt? Jag vet inte om Alphan har enbart ipressat lager, utan skruvar. Det verkar som stödfoten är av glasfiber!
  4. Hej! Jag ska byta cutlasslagret i stödbocken på min Albin Alpha. Måste ta bort rodret för att få ut den raka axeln. Måste jag skruva bort plattan under roderinfästningen för att kunna sänka ner rodret?
  5. Gibraltar

    Ekolodtrassel

    Har problem med ett Silva 3200 ekolod. Displayen visar - - hela tiden. Är det någon som vet hur man kan kontrollera givarens status? Jag har ohm-mätt givaren när den varit bortkopplade ur kopplingsplinten. Då ger mätinstrumentet inget utslag. /Per
  6. Hej! Jag tror mej behöva byta det vattenkylda cutlasslagret på propelleraxeln till en Albin Alpha. Är det någon som vet vad stödlagerbocken är gjord av för material? Är det någon som har erfarenhet av att ha bytt lagret?
×
×
  • Skapa nytt...