Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

jimbob10

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om jimbob10

  • Placering
    Kadett
  1. Jag söker en propeller till en Honda BF75Z LA (7.5hk). 77-97 skall ha samma propeller läste jag. Även Honda BF100 prop passar. Då det är en äldre motor som jag kommit över, jag vet inte ens om den funkar. Så vill jag hitta en propeller billigt för att prova den. Jag har sökt en begagnat på nätet, men vet inte vilka andra båtmotorer som har passande propeller till denna? Nu till ämnet: Vilka motormärken har lika propeller? Jag tänker generellt. Vilka märken matchar så att säga. Såklart finns olika storlekar, "pitch" och rotation beroende på motor och konfiguration.
  2. Jag har också en facebook grupp "Delta 17 DC" Sök och gå med! https://www.facebook.com/groups/1374299379716215
  3. Jag har också en facebook grupp "Delta 17 DC" Sök och gå med!
  4. Jag är nybliven Delta 17 DC ägare med utombordare Suzuki 100 hk -90. Båten gör 35 knop! Skrovet har jag bara läst positiva kommentarer om! Jag gillar den, lagom stor att ha på trailer! Den känns större än den är när man åker med den. Bra utrymmen osv. Det är mycket fix med en äldre båt så klart. Man upptäcker saker som kan fixas hela tiden... 😅. Men det är kul att ha lite och fixa med. Det är väl en del av grejen med båt. Jag är i stort nöjd med den som den är. Dock en sak som jag stör mig på är konstruktionen av akterspegeln. Då tänker jag på sänkningen "koppen" för motorupphängningen. Eventuellt skiljer min båt lite här. Vattnet som samlas i "koppen" självlänsas inte ut ur båten! Istället finns ett hål som leder vattnet ned in i skrovet 😖. Till detta så rinner även allt regnvatten från kapellet ner i "koppen" då jag har ett lågt kapell... Jag funderar på att sätta igen hålet i "koppen" och istället borra ett självläns hål ut, men har inte kommit fram till om det är bra att göra så? Och varför det inte är gjort sedan tidigare? Jag finns i Norra Stockholm. Trailar båten till Mälaren och Östersjön Stockholm. Som någon skrev det skulle vara kul med en Delta 17 DC träff vid tillfälle. Kanske till och ett heldygn!
  5. Hej, jag läste att du hade pdf handböcker till mercury. Har du en till Mercury 60 hk kortrigg -01. Skicka gärna över en pdf så är jag evigt tacksam... Mvh Jarpa
×
×
  • Skapa nytt...