Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Andreaz

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Andreaz

  1. Funderar på att byta ut orginalmembranpumpen på min Mariner 60hp 2takt o ersätta den med en elektrisk bränslepump, nån som har lite tips o ideer på lämpliga pumpar o anslutningmöjligheter, ska man ha en sugpump eller en tryckpump o hur högt tryck måste pumpen kunna ge?? vart är det lämpligast att ansluta den elektriskt? jag vill ju ha tryck hela tiden när den är igång o att den stannar när jag stänger av motorn. Tacksam för svar
  2. Andreaz

    Pris Selco

    funderar på att sälja min lilla selco 4meters sportbåt med en 35 hp äldre Mercury, båten är i gott skick o motorn går kanon, går alltid igång på första draget, riktigt rolig båt, men har en större nu så den här har blir liggandes. vad kan den vara värd??
  3. Har en Mariner 60 hp från början av 80 talet som inte vill gå. Väldigt svårstartad, o när den startar har den ingen tomgång. Förgasarna är rengjorda, så jag tror inte att det är det som är problemet utan tändlägena. Är det nån som har erfarenhet av detta, hur man går tillväga o vilka gradantal osv, vad jag har förstått är det en procedur o ställa in dessa 3? lägen. Tacksam för råd o hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...