Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Bottenhavet

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Bottenhavet

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hallå där ute, finns det någon sm har renoverat ett trim och tilt paket av märket SHOWER? Det finns på lite nyare Suzuki ochTohatsu, från ca 2000 och framåt. Jag har demoterat paketet och fått fart på motorn. nu ärjag lite ställd hur jag skall göra för att byta o ringar mm i kolvarna. finns det special nycklar för att öppna dessa?
  2. Har just bytt båt till en Uttern 6200 cc, då jag kollar runt lite i gamla broschyrer ang Uttern så ser jag att det finns eller fanns tillbehör som tex innertält och motorkåpa till vår modell, förmodar att det är svårt att köpa nytt, men finns det någon här på forumet som kanske vet om ngt beg till salu, eller har någon bild på dessa tillbehör. Vore kul att se hur de är konstruerade.
  3. Undrar lite över de olika konstruktionerna för motorn på Uttern 6300.Det jag har konstaterat är att på de båtar med konsolen direkt på aktern så går det inte att tilta upp ordentligt om du har en större motor. Det jag undrar mest över är sjöegenskaperna vid drift, finns det någon som har erfarenhet av båda konstruktionerna så vore det skoj att ta del av.
×
×
  • Skapa nytt...