Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

FeggeBoSS

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om FeggeBoSS

  • Placering
    Kadett
  1. Tjena, var det svårt att bygga om 200HP till 250 och är det värt besväret samt blir det lika bra som en original 250?
  2. Yamma, jag såg att du uppgraderat från 200hk till 250hk, är din åsikt att 150hk inte alls gör båten rättvisa, och rent av inte 200 heller eller var det andra orsaker som fick dig att ta det beslutet?
  3. Tack Yamma för alla fina bilder! Hur är känslan i dynorna, är det tyg eller annat material? På Bella 640 kändes dynorna billiga och sladdriga (för mycket tyg), väldigt avtändande.
  4. Är det storleken på båt som skulle tala för diesel då eller? Jag tycker det låter så hiskeligt dyrt att det aldrig kan gå att köra in den kostnaden på kort sikt, borde ju isåfall vara tvärtom, på lång sikt bättre att ägfa diesel men på kort sikt billigare med bensin Eller?
  5. Vore toppen med lite bilder Det du beskriver låter lite som Flipper 630's lösning, man kan sitta på dynorna med benen ner i öppningen i golvet. I Bella 640 är det precis tvärtom, dynorna ligger utspridda direkt på golvet = myskänsla noll. Snarare klaustrofobisk känsla Kikar lite i din sjöbod under tiden
  6. Både Grandezzan och F68 ser ju mycket trevliga ut Nån som har egna bilder från interiören från dessa? Ser ut som att F68 har en J-soffa, går den att bädda och hur rymligt blir det? Alla Grandezzor som finns till salu just nu har Diesel-spisar, såldes de mest med diesel eller är det bara dom som blivit över?
  7. Tack för era råd, nu fick jag några modeller till att kika på Jag vill förtydliga med vad jag menar med att vilja att 2 3pers ska kunna sova i den, det är övernattning det handlar om, 1 eller max 2 nätter så att man inte måste hasta hem i tid och otid för att slussar stänger eller att mörkret infaller. Alltså ingen camping I Bella 640 känns det som att det är fullt möjligt att övernatta, 2 eller 3 i fören och de andra i U-soffan I Flipper 630 är det värre, där är ju soffan så liten att max en kan sova där, visserligen kanske man kan bädda för en i durken med och sen 3 i fören Flipper 625 har ju en U-doffa och vad det verkar, lika stor koj som Flipper 630. Är det någon som sett 625 live och kan ha en uppfattning om det går att bädda i U-soffan och att kojjen är lika stor som 630's? Finnmastern verkade fin med, kanske lite i dyraste laget vad jag hittat begagnat hitills men fortfarande inte omöjligt Askeladden och Ryds 23:an ska jag ta en span på med Mvh F
  8. Tjena, Jag är ute efter en mellanklass DC i pris och storleksklass som en Bella 640 DC, Flipper 630 DC eller Yamarin 64 DC. Jag har även spanat in Flipper 625 DC Helst skulle jag vilja att 2 vuxna och 3 barn kan sova i den och att den har ett trevligt och sportigt uppträdande Bellan är rymlig baktill med sin U-soffa men i fören ser det väldigt trångt och tråkigt ut i mitt tycke. Flipper 630 DC ser ju betydligt trevligare ut framtill, men där rymms max en person i soffan Yamman har jag inte sett live på länge, flera år sen sist och då var det inte sktuellt så jag kollade inte så noga, hur är det med sovplatser i den? Kvarstår nya Flippern, 625 DC som jag inte vet så mycket om alls, är det nån som vet om man kan på ett eller annat vis stuva in 2 vuxna och 3 mindre ungar i den på ett eller annat vis? Nån som har några allmänna omdömen om båtarna, tips mm? Tacksam för snabba svar, det skulle underlätta
×
×
  • Skapa nytt...