Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Zorre

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Zorre

  • Placering
    Kadett
  1. Det priset antyder rätt klart att han antog att det var bra mycket mer att göra än att byta en topplockspackning. I normalfallet är det så, trasiga topp packningar är snarare ett symptom på problem än en orsak. Ok.. Om man antar att det bara är en "symptom" på orsaken . Vad hade du rekommenderat för tester för att faställa orsaken till problemet ? Du menar kanske 5 500, och inte 55 000 ?? Jag ställde samma fråga ,och det var 55000kr Tyckte också det var lika mkt som en ny motor. Ev passade kille på att utnyttja situationen med tanke på att förra ägaren var en kille med sk "tummen mitt i handen" och tänkte göra sig en hacka... Därför sålde ägaren båten för 20"
  2. Det priset antyder rätt klart att han antog att det var bra mycket mer att göra än att byta en topplockspackning. I normalfallet är det så, trasiga topp packningar är snarare ett symptom på problem än en orsak. Ok.. Om man antar att det bara är en "symptom" på orsaken . Vad hade du rekommenderat för tester för att faställa orsaken till problemet ?
  3. Mekanikern som utförde vinterkonserveringen förra året sa det till förra ägaren och gav han ett pris på 55000kr för att utföra det.
  4. Hejsan! Har precis köpt mig en båt och har en fråga. Har planer på att ta isär motorn o bytt topplockspackningen efter fått besked att vatten blandas med oljan. Söker information ang vilket moment man ska dra åt topplocket med på nätet utan resultat. Nån som har uppgifter eller en länk dom kan hänvisa till ? Sen är frågan om man rekommenderar att planslipa toppen i samband med ingreppet eller inte . Tacksam för svar!!
  5. Hej Undrar om nån kan berätta vart termostaten sitter på en Yanmar 3GM?. Misstänker att termostaten kärvar pga överhettningslampan tänds och tjuter men vattnet är iskallt i kylaren. TAcksam för info
×
×
  • Skapa nytt...