Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

Tunhuken78

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Tunhuken78

  • Placering
    Landkrabba
  1. Jag behöver ha tag på 2 packningar till min Mercury 25hp -87. Vad kallas packningarna 7 och 9 i bifogad sprängskiss?
  2. Använde aceton och skrapade bort färgen som inte ville härda. Nu är båten ommålad och den här gången blandade jag färgen ordentligt, resultatet blev kanon. Tack för alla tips o råd.
  3. Tack för alla tips, råd och för mig uppmuntrande historier. Ska försöka med aceton och skrapa och sedan måla. Jag trodde aldrig att så många skulle engagera sig, detta är ett kanonforum.
  4. Har skaffat mig en gammal plasteka som var tänkt för lite fisketurer på sjön. Båten var i behov av ny färg invändigt så jag åkte till biltema och köpte en färg som man tydligen kunde måla på plastbåtar Topcoat 2 komponents färg. Gjorde rent båten, blandade färg och medföljande härdare, kladdade dit färgen och tänkte att det här var inte så svårt. Nu till mitt problem, färgen har härdat på nästan hela båten utom där jag började måla, där är färgen fortfarande lite klibbig, en liten yta som inte vill torka efter 4 dagars väntan. Min egna analys är att jag måste ha blandat färgen för dåligt. Finns det något sätt att fixa detta, ska jag köpa en till färgburk härdare och försöka att blanda bättre och måla över ytan igen eller hur ska jag få färgen att torka? Stryka på endast härdare kanske? Finns det något annat som kan få fägen att torka? Behöver jag skriva att jag aldrig ägt eller knappt åkt båt förrut.
×
×
  • Skapa nytt...