Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Allard87

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    124
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Allard87

  • Placering
    Örlogskapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Man tackar! Kul att du gillade bilderna. Generations bilden är farfar.
  2. Hej, Jag postar en länk till min hemsida där jag lagt upp flera bilder från i sommras. http://kebabrulle.se/?photo=sommar-2013. Jag vet att domännamnet inte var det mognaste men det var ledigt
  3. Tack för ett väldigt detaljerat svar. Det jag först måste lösa är att hitta ett lämpligt ställe att montera batteri nr 2 på. Hoppades på att någon här hade en smart lösning
  4. Hej, Tänkte kolla om det är någon här som har monterat ett extra batteri i en Finnmaster 57/5700 WA- Skulle behöva lite tips på olika lösningar.
  5. Föreläsningen var både rolig och intressant.
  6. Rubruiken handlar om att han kommer till Norrköping ikväll
  7. Om man söker runt lite på nätet så ser man att i de flesta forumen avråder man att dra en vattenskoter efter båt. Vattnet kan på någotvis tryckas in bakvägen och orsaka skada.
  8. Det tipset ska jag testa. Men kommer ändå troligtvis ta bort skenan och göra rent. Känns inte så trygt, med tanke på att de spruta in vatten vid ett av skruvhålen i våras.
  9. Får nog bli att ta bort hela skenan och göra rent. Sen sätta dit den igen. Vilken mängd vatten kan man anse som normalt att det kommer ut. När man drar ur bottenpluggen efter en säsong ?
  10. Hej, Jo att lyfta upp båten så att skenan blir fri kommer jag lyckas med på ett eller annat sätt. om jag väljer att göra det den vägen. Frågan är om jag ska ta bort den, göra rent och sätta dit igen. Eller om jag ska strunta i skenan och spackla igen hålen istället. Hur skulle ni ha gjort? Båten det gäller är en Marino 57Wa (Finnmaster 5700wa)
  11. Hej, Jag har ett köljärn som är monterat från fabrik på båten. Den är limmad samt skruvad med 18st 4x20mm skruv. I våras när vi la i båten upptäckte vi att den läckte in mycket vatten. Tog då upp båten och såg att en skruv hade lossnat av någon anledning. Jag tog ur alla skruvar tryckte i ny sika för att vara på den säkra sidan. La sedan i båten igen och allt var frid och fröjd. Reagerade några veckor senare att det ändå kanske kommer inte lite vatten ändå. Inte så mycket så det var något problem, bara iritterande. Som sagt, jag misstänker att båten fortfarande tar in lite vatten i någon utav skruvarna. Antat att det bildas fukt vilken troligtvis inte är någon höjdare? Hur skulle ni ha gjort? Tagit bort hela skenan, slipa och göra rent samt täta om allting. Vet ej hur jag ska få hela skenan fri) Gått igenom skruv efter skruv igen. Tagit bort skenan och spackla igen hålen, Mycket jobb med det? Problemet jag har med att ta bort skenan för att göra rent är att den står på trailer. Hjälper inte med att ställa på bockar då skenan kommer ligga i mot bocken i fören. Tacksam för tips och råd. / Fredrik
  12. Ja, du kan spela på din ps3:a utan att vara ansluten till något nätverk.
  13. Hej! Jag har snart fått bort allt sot. Det jag inte har lyckads med är stolarna och i repor där sot har lagt sig. Det jag använt på stolarna utan vidare resultat är: Avfettning, autosol, tvål, och såpa. Stolarna är vita och helt i plast. Är det någon som har något tips på vad jag kan testa?
  14. Ingen aning, men när jag drar bort det som sitter idag så känns det som kraftiga gummisnoddar. Blir sikaflexen ni pratar om elastisk?
×
×
  • Skapa nytt...