Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

saxin9

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om saxin9

  • Placering
    Kadett
  1. Ska köpa en begangnad båt i prisklass 30-60 000:- Men har som sagt var fastnat i blocket träsket, Kan inte bestämma mig. Båten skall användas i vänern till dagsutflykter med två vuxna och två mindre barn och ibland även två större tonåringar när deras glada humör eventuellt skulle kunna infinna sig en solig dag. Jag har tittat på allt öppna snipor, styrpulpetare, ht, ja jag har nog tittat på varenda skorv som någonsin har byggts. Nu vill jag alltså att ni bestämmer vilken båt jag ska införskaffa, bästa motiveringen vinner en heldag med ovannämnda tonåringar så att jag kan njuta av min nyinförskaffade båt. (Jag vill inte åka eka en sommar till)
  2. saxin9

    plastad träeka

    Har en plastad träeka med en murken akterspegel. Jag har mina funderingar hur jag ska laga detta. Såga bort det gammla sätta in en ny skiva med marinplyfa och sen plasta igen. Tycker ni att det är rätt metod? Tar tacksamt emot förslag.
  3. saxin9

    motorstyrka

    Räcker en 40hk till en uttern 510. Eller är det i minsta laget.
  4. saxin9

    uttern 510ht

    Vad har ni för erfarenheter av denna båtmodell positiva och negativa? Hur har ni gjort när ni som ensam vuxen har lastat på småbarn. Jag är väldigt intresserad av just denna modell och inte andra med öppningsbar lucka.
  5. http://www.blocket.se/vi/21124851.htm?ca=16_s&last=1 Tack på förhand för information.
  6. saxin9

    Båtfråga

    En liten fråga. Djupgående på en Uttern 520ht
  7. Den ska köras på vänern lite bad lite fiske kanske någon övernattning
  8. saxin9

    köpa båt

    Jag kan inte bestämma mig. Allternativen är jofa winth 555, uttern 520, ryds camping, selco 18, och ytterligare några andra pluss några styrpulpetare. Prisklassen är mellan 40 till 60000. hjälp mig välja, för och nackdelar. Ska användas till bad och utflyckt 2 vuxna 2 barn. Tack för vänligheten
×
×
  • Skapa nytt...