Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Perra31

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Perra31

  • Placering
    Kadett
  1. Hej har bayliner 2655 -94 Var ute idag körde funkar kanon gör ca:30.7knop enligt gps undrar om man byter propeller om man kan få några extra knop sitter en pro pulse propeller på nu.
  2. Jag har ställt skruven på baksidan på 8c måste väl vara rätt?Provade skifta två kablar på mätaren men då starta inte motorn? Även när jag varvade motorn till ca 3000rpm slog mätaren i botten.Skumt kanske kan vara jord fel eller nåt??
  3. Perra31

    Varvmätare

    Hej har bytt mätare i båten när jag startar motorn snurrar varvmätaren åt fel håll och sedan på rätt varvtal. Motorn är en 5.7l Mercrusier -94 skumt! Tacksam för tips!!!
  4. Jag har givaren på drevet men jag vill koppla en mätare till den måste man byta ut något eller är det bara o köpa en trimmätare??
  5. Vet inte riktigt vart man ska kolla??
  6. Perra31

    Trimmätare

    Hallå går det att efter montera en trimmätare på drevet (Alpha one gen II) skulle vara nice.
  7. Tackar tackar beställer en direkt....
  8. Ser ut som man får byta hela reglage
  9. Lyckades idag bryta av tryck knappen på gasreglaget den man kopplar ur växeln med.Går det köpa en ny knapp?eller måste man byta hela reglaget.
  10. Skönt att man inte är ensam har också lyckas fått mögel fläckar i taket över vinter.Har försökt med galltvål Mögel tvätt går ej att få dom.Nästa steg blir väl klorin och våtdammsugare.
  11. Hej har nu sågat ett stort hål i båten, gick ju ganska bra och tunneln verkar komma rakt.Har nu börjat slipa bort bottenfärgen och min fråga är hur mycket måste jag slipa bort? Räcker det med att bottenfärgen är borta eller måste jag ner till gelcoaten? Undrar också vad jag ska bygga upp under tunneln? Har läst någonstans att man blandar microballonger med polyester. Hade tänkt fästa tunneln med glasfiberspackel på utsidan och sedan plasta.Undrar om jag tänker rätt eller är jag helt ute o cyklar
  12. Hej någon som vet vart man köpa nya dekaler (stripes). till en bayliner 2655 -94 Senast ändrad av Perra31 | 14 april 2009 | 00:14
  13. Perra31

    Vilken sida

    Hallå ska börja med att montera bogpropellern nu undrar vart man ska sätta reglaget för styrningen vänster eller höger sida om ratten (Bayliner 2655)
×
×
  • Skapa nytt...