Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

shasselg

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om shasselg

  • Placering
    Kadett
  1. Önskar fortfarande att ni delar med er. Har hittat några olika märken i olika priser. Inser att det vore bra om den hade en kontakt också i vilken man kan koppla båtens externa antenn direkt. Trots att en mobil enhet endast sänder på 1,3 eller 5 w jmf med en stationär på kanske 25 W så räknar jag med bättre sändning/mottagning med extern antenn.
  2. Tack alla för synpunkterna. Om det är så att jag sätter på en flagga, var sätter man då klubbvimpeln? De kan ju inte rätt gärna sitta på samma påle? Och var sätter man dykflaggan när man använder den? Känns som om jag måste ha en targabåge på båten där dessa kan sättas. Tog en nätt runda igår och idag på 100 sjömil och jag känner mig mycket nöjd med båten så här långt. Stefan
  3. Tänkte skaffa mig en portabel vattentät VHF, någon som har erfarenhet att dela med sig, bra, dålig, prisvärd, etc.
  4. Jag har precis köpt en styrpulpetbåt (Buster X)och håller på att utrusta den nu för mina behov. En fundering jag har är om man skall ha flagga på en sådan eller är det bara löjligt?
  5. Undrar vad som hände med detta? Jag har varit på jakt länge efter en sådan där klämma som man sätter runt maststöttan i vilken sedan bordet kan fästas så att den blir höj och sänkbar och skjutas upp i taket när det inte används. Har för mig att detta fanns på Albin modeller på 70-80 talet (Viggen/Vega/Express). Bordet har jag så det är bara själva klämman jag behöver.....alla tips mottages mer än gärna!
×
×
  • Skapa nytt...