Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

svartasara

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om svartasara

  • Placering
    Kadett
  1. massor av vin sprit och öl! var det något annat ni tänkte på?
  2. kollade din förnämliga lilla husbåt, har du tänkt tanken att förse den med ett par ordentliga åror som du kunde ha inombords inomhus en på vardera sida på huset. batterier är inget bra alternativ, tänk på att de är mycket tunga att bära på! likaså är de inte miljövänliga, om de skulle börja läcka. har själva tänkt på att bygga ett flytetyg likt ditt, gick på båtbyggarskola ute på Ingmarsö för ett tag sedan.har hjälpt en man bygga ett liknande i malmö hamn, han använder den till café för studenter i området, den ligger i U-båts hamnen. glöm inte att ett skydd runt hela plattan är ett måste, annars kan det bli blött! skulle va kul att komma op och hälsa på, gillar kul grejor till sjöss! HA DET! från Hasse i Lund
  3. bygg in din motor mitt i båten då kan du ha koll på den vid gång, det finns mycket bra saker för er som åker rullstol, har sett en ramp i de handikappades tidning som går både opp och flyttar sig i sidled , den borde vara något för dig. min Mor får denna tidning månadsvis. Lycka Till!
  4. skaffa dig en gitarr lite notor och ett glatt humör! låt all musik hemma stanna kvar, musikmaskin i båten är som ett cykelställ i öknen ge hals sjung och var glad finns inget bättre till sjöss, tro mig!
  5. i all sin glans stod ett kölsvin och viftade på sin svans.
  6. här får du av mig ett passande namn .. MOSTERNILLASNACKSKOTT av svartasara
  7. vadå prislista? jag skall ej köpa mig en båt, jag behöver bara ritningar eller tycker du jag ska rita av den efterhand?! tack för visat intresse...
  8. HEJ på er! jo du om du tar med dig en säck sand till ditt smultronställe så får ni ju eran egen sandstrand, den är bra att ha med i ruffen. försök ta er till Ingmarsö södra, förflytta er några hundra meter österut och ta in vid en vik, där finns det massor av fin sand. på ingmarsö finns det livsmedelsbutik,restaurang,ålabod,mack,övernattningsförmåga och vacker natur. det skall finnas minst 4 vita rådjur på ön en ö i skärgården jag kan rekomendera med högsta betyg Lycka Till!
  9. jasså din motor stannar ej, då får du väl kasta den i sjön, vet jag! bryt flödesventilen, skruva av proppen från axeln, skaffa dig en batteridriven motor. eller byt op dig till ett par åror och ta det med ro!
  10. jasså era flytetyg går på bensin olja och diesel mina går på vatten!!!
  11. jobbar själva som industridesigner och båtbyggare,segelmakare och innovatör
  12. önskar av er en LÅDA full med bra och dåliga bottenfärger,bra grejor att jobba med under vattenlinjen och inte minst alla verktyg! BRA VA!han liknar mig rätt mycket. skall be att sverker på Plus går igenom alla bottenskrap så vi vet vad som är bra och dåligt till sjöss.
  13. släpper du väder? bra eller dåligt väder är frågan, just nu är det molnigt med några få vindilar , här i Lund. nu är det bra väder för båtfolk som du,kan ej bli mycket bättre. det finns inget dåligt väder, bara fel kläder som de säger, ta något varmt och torrt på dig! eller som de som äger en eka,ta det med ro...
  14. smultronställen var det! köp er en båtkarta om skärgården där kan ni sedan själva hitta just ert smultronställe! det finns så många vackra öar och skär:Ingmarsö ljusterö dalarö gålö ...kolla från alnö till landsort och är ni intresserade av träbåtsliv och byggeri skall ni ta er till Åhland lycka Till i sommar!
  15. Båtbyggeri!kul grej,jag har ritningar till allehanda fartvidunder till sjöss, däribland Motortorpedbåtar i skala 1:10,ok din båt blir nog något mindre och långsammare! gå in till ditt stadsbibliotek och låna där böcker om plastbåtsbygge,fråga på erikssons båtvarv Ingmarsö,etc skall leta efter folk som byggt här i närheten,Lund lovar att sända deras adresser till dig! Lycka Till!
×
×
  • Skapa nytt...