Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

FoaF

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om FoaF

  • Placering
    Kadett
  1. Nån som har erfarenheter att dela med sig av kring den motorn (yamaha 150 hkr v6)? Bränsleförbukning, etc? Ärdet en vanlig föregasar tvåtaktare?
  2. FoaF

    Ryds 695 DC

    Nån som ligger på något test på Ryds 695 DC? Tycker det verkar vara en kanonbåt för en liten familj. Erfarenheter av båtmodellen mottages gärna också..
  3. Vad jag har förstått så är Mercury Elpto föregasarmotorer. Någon som har något test på elpto-motorer över 115 hk? Tillverkas det fortfarande sådanna?
  4. Funderar om någon har några tester liggandes på 150 hk motorer med årgång 95-98? Antar att det då varken fanns 150 hk med direktinsprutning eller 4-takt och skulle vilja se hur bränsleförbrukningen ligger på sådanna motorer kontra nya varianter. - Är det stor skillnad på förbrukning, ljudnivå, servicekostnader osv?
  5. Nej...mig veterligen finns det ingen sådan version av 700:an. Varför undrar du?.. Flipper 620 har utombordare och är väldigt lik 700:an om du är ute efter en liknande båt som 700;an fast med utombordare...
  6. Ingen som vet något mer om denna båtmodell alltså?
  7. Tack för alla inlägg! Bra tips och mycket har kommit mig att fundera på... Just nu är jag rätt inne på att det måste ska bli en Flipper 630 HT eller Yamarin 6110 då dom känns som bland de rymmligaste i klassen. Dock kommer jag nog inte klara hålla mig till min budget på 200 000 kr då jag kommit fram till att jag vill ha en nyare båt än -00. Då verkar priserna ligga just över 200 lopper...hehe...förbaskat!
  8. Oki...sweet! Tack för svaren på 2-taktarna! 4-taktsutombordare i 150 hk då(oavsett märke), var det kring 2002 de kom eller?
  9. Sjukt bra inlägg grappar! Tackar som tusan för de inlägg som varit och är det någon fler som vill lägga till något så är ju bara köra på men jag känner mig hyffsatt nöjd hittills...
  10. Nåjå... Någon som vet om det fanns direktinsprutade 150 hk:s motorer före 2000-talet då? Jag vill nämligen ha en sådan motor eller en fyrtaktare på min blivande båt. Dock så vet jag inte om slantarna räcker till nyare årsmodeller på båt än 2000... Kanske..men det vore ändå bra och veta för mig i mitt båtletande känner jag.
  11. Ursäkta...jo..jag menar ht-modellerna. Men som du säger är det nog fan lika bra att leta lite själv på nätet efter info. Tyckte bara dom såg så sjukt lika ut varandra att det blev lite impuls att gå in här och snöra upp frågan..
  12. Förutom att längden skilljer sig lite vill säga...
  13. Tänker då närmast på 150 hk:s motorer? Och när kom 150 hk:s fyrtaktare?
  14. Kom igen nu gubbar....håll den här tråden vid liv. Jag har fortfarande inte handlat båt än. Hade precis bestämt mig för en four winns 195 freedom med utombordare när de två som fanns på blocket såldes så nu måste jag hitta något annat. Yamarin 6110 har jag läst mycket om och det verkar vara en kanon båt. Dock ligger alla strx över 200000 kr och min budget slutar ju som sagt där......fortsätt gärna tips om schysta modeller under den summan.
×
×
  • Skapa nytt...