Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

PelleV

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om PelleV

  • Placering
    Kadett
  1. Kan någon förklara hur jag får ner tomgången. Kabeljusteraren på gaskabeln är körd i botten. I handboken föreslås att motorn lämnas till återförsäljaren. Känns inte så roligt i semestertider, så jag hoppas att någon av er vet hur jag ska gå tillväga.
  2. Har hänt flera gånger den senaste tiden att jag fått flera träffar på söktexten men det enda som visas på forumresultaten är en anonns från google Köp ny båt! Är det ironi, eller något tillfälligt fel som gör att jag inte får upp inläggen?
  3. Tack för tipsen. Efter att tagit isär reglaget och fettat in samt framför allt justerat gaskabeln funkar gasen som den ska. Det var inte kul för tre veckor sedan när drivaxeln gick av men nu är provkörningen avklarad. Härligt!
  4. Efter att gas och växelreglagen (vajern) varit bortagna på en 1989 Johnsson 150 hk så har jag problem med att handgasen (följer med) när jag ska lägga i växeln och gasa och på så sätt låser gasen. Samma sak när backen ska i. Någon som vet vad det kan bero på och hur man löser det?
  5. Har ingen koll på de paneler du skriver om men har sett att Jula varuhusen har paneler till bra pris. En annan leverantör är Sunwind som har stort utbud av paneler och gasol-vvberedare mm.
  6. Jula har köl-rullar och justerbara sidostöd som du kan sätta på trailern ist f plankorna. Komplettera med en winsch om du inte har någon. 3 kölrullar och 2 sidostöd bör räcka upp till 20-fots båt.
  7. Får du inte tag på orginal, leta fram några bra foton på Nimos med orginal stripes på och gå till en reklamfirma som gör dekaler. Storleken på dekalalerna mäter du lätt själv upp med hjälp av fotona och ett måttband på din egen båt!
  8. Kolla efter en dekal med serienr och annan info. Ofta ser du även tillverkningsår där. Hittar du inget, kolla motorns serienr och se om du kan få reda på årsmodell den vägen.
  9. Tack pejon. Ska kolla upp den firman och se om det ger något!
  10. Köpte en Bayliner Capri 1750 Bowrider -90 förra sommaren. Det följde då med ett nyinköpt heltäcke eftersom kapellet är i mycket dåligt skick. Inte så praktiskt med heltäcke om det börjar regna när man är ute på sjön. Jag undrar om någon vet om det går att köpa nya kapell till denna modell?
  11. Casco limmtvätt! Stryk på, vänta en stund och skrapa loss m spackel. Funkar suveränt bra på allt med klet på.
  12. Har problem med rester av propellern i spåret för kilen på axeln efter en grundstötning förra sommaren. Vet någon hur man lättast separerar brons/mässing från rostfritt (värme, kyla, fräsa)? Har tänkt att fixa det på egen hand om möjligt. Tacksam för råd.
  13. Hej på er. Kan någon hjälpa mig att komma i kontakt med ägaren till den här båten som står uppställd i Mariestads hamn. Tacksam för hjälp!
  14. Har skickat bilder till Becker. Den kommer inte därifrån. Fler tips?
  15. PelleV

    Test inför helgen;

    saker som är svåra att säga när man är full... -oöverträffat -innovativt -prelliminärt -kvastskaft Saker som är väldigt svåra... -västkustskt -konstitutionerad -substantivera -tillvägagångssätt Saker som istort sett är omöjliga att säga när man är full... -tack, men jag vill inte ha sex -nej, ingen mer sprit för min del -ledsen, du är inte min typ... /Trevlig Helg
×
×
  • Skapa nytt...