Jump to content
Friday 31 March 2023

excel319

Medlemmar
 • Content Count

  2,259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

excel319 last won the day on March 4

excel319 had the most liked content!

Community Reputation

296 Expert

1 Follower

About excel319

 • Rank
  Amiral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det är bra jobbat och tur med generna att kunna vara så aktiv vid såpass hög ålder. Grattis. Det är ju också kul att du är en förebild i klättringsvärlden, något du aldrig kommer att bli i båtvärlden.
 2. Om du inte måste ha original, så kan du höra med https://www.idrottspriser.nu De kan säkert tillverka en sådan skylt.
 3. Vem har blivit kränkt och på vilket sätt? Menar du i största allmänhet eller specifikt denna tråden?
 4. Kan det vara väntplats för båtar som väntar på broöppning?
 5. Och där kom offerkoftan i storlek xxxl
 6. Den här tråden påminner mig mycket om de gånger när jag har haft lite långtråkigt och samtidigt fått besök av Jehovas Vittne. Efter en lång diskussion och argumenten börjar tryta för de besökande, så slår dom fast att jag har fel för det de säger står i bibeln. Nu tror jag inte på bibeln och så faller hela diskussionen. Mellgard klipper i stället för bibeln till med "jag har målat över med av mig godkänd färg", och då faller även den diskussionen.
 7. https://www.maringuiden.se/forum/topic/41086-vilken-motor-till-nimbus-26-epoca/
 8. excel319

  Bränna tamp

  Halva priset https://www.amazon.de/-/en/HSGM-Hot-Cutter-HSG-0-Blade/dp/B01C800MNE/ref=sr_1_5?keywords=heißschneider&qid=1678716445&sr=8-5
 9. excel319

  Bränna tamp

  Jag tycker det blir hårt och vasst när man bränner, så jag brukar tagla eller använda krympslang i stället.
 10. Vad är de andra två svarta slangarna till för. Vv-beredare?
 11. En modern husvagn har ett elsystem som är skonsamt för batterierna/batteriet. Hjärnan i systemet är en laddare med inbyggt relä och lastutgång. Vid tillgång till 230V laddar enheten batterierna/batteriet och förser samtidigt vagnen med 12V. Batterikretsen är då skild från vagnens 12V systemet. När 230V försvinner släpper relät och vagnen får spänning från batteriet. På detta sätt luras inte smartladdaren av att man kopplar i och ur laster, vilket kan leda till att batteriet laddas sönder.
 12. Håller med om att det är mycket jobb och ekonomisk oförsvarbar att fixa till den till nyskick. Men sedan beror det på vad båten ska användas till och var den ska användas och i vilket skick ts vill ha när allt är klart. Durkplåten är med all säkerhet ditlagd som ett kastdäck.
 13. Jag har tittat på din båtklubb nu och ser att den är ideellt driven av klubbmedlemmar inklusive kranförarna. I det fallet så ser jag det som väldigt svårt att stämma klubben för att få sjösätta. Stämma går ju, men om kranförarna hävdar försiktighetsprincip och samvetskval för att sjösätta en båt med konstaterad TBT, så blir det svårt att få till sjösättningen i alla fall. Det blir kanske att ta en kranbil för att få bort båten från klubbens område.
 14. Jag använder parafinolja. Finns i färghandeln till en bråkdel av vad båtbutikerna tar.
 15. Nu hade du otur när du läste eller om det är ordförståelsen som brister. Men du blev väl så glad när du läste uppehåll, så resten försvann?
×
×
 • Create New...