Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

rocketeer

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    110
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

1 följare

Om rocketeer

  • Placering
    Örlogskapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tackar, hittade numret. har letat ihjäl mig på ytan under badbryggan .....
  2. Var finns skovnummr på era 26 ht? Jag har sökt under badbryggan på akterspegeln men kan inte hitta något på min båt.
  3. Är det en transducer för ett framåtseende ekolod ? Har dykt under båten och givaren sticker ned en bit under skrovet och är avfasad i framkant.
  4. Dessa fästen sitter på min nyinköpta begagnade båt (Aquador 26) någon som kan tipsa om vilken stävstege som passar i fästena ?
  5. länspumpen i min nyinköpta HT26 saknar slang?? säljaren visste inte om det någon sin funnits slang. Har ni slang från era länspumpar ? var mynnar de ut från båten ? den manuella länspumpen har slang och utlopp.
  6. vad har ni för bombredd vid era båtplatser för Aqudaor 26 HT ? jag har blivit erbjuden 8 x 4 alt 8x 3,5. Tyvärr ligger 4 m platsen väldigt "off" i marinan, långt till service byggnad mm. Båten är 3.05 bredd men torde vara smalare lägre ned där i bomhöjd.
  7. köpt beg Aquador HT26- 2001, det är några givare som sitter framför motorn som jag inte fått klart för mig vad det är, knopmätare och ekolod tror jag det är men vilken är vilken ? och vad är den tredje givaren för något ? hoppas kan någon hjälpa mig ?
  8. tack för ditt svar. Skjutdörren har jag inte hunnit titta närmare på, sluter den inte helt tätt säkras ventilationen den vägen. Skrovnummer börjar på FI, så tror den är tillverkad i Finland. Kanske de fasta fönstren blev över på Irland och skickades till Finland.
  9. hej. Har på gång köpa en Aquador 26 HT 2001. funderar kring fönster i kabinen, de går inte att öppna, är det tänkt att takluckan ska stå på glänt för ventilation? Ska fönster inte vara öppningsbara ? Är det problem med ventilation i kabinen ? (Kan tillägga att jag aldrig ägt eller åkt i båt med övernattningsmöjlighet tidigare)
  10. jag har pratat med generalaganetn för min hydraulstyrning, enligt dem var min rattpump en mindre bra konstruktion där en oring ska täta mellan plasthölje och metalldel inne i pumpen,vid temperatur svängningar fungerar inte detta. de säljer inte den modellen längre även om den finns kvar i sortimentet, möjligen att min båtverkstad skulle upplyst mig om detta och direkt avråda från reparationen de gjort med sikaflex... jag köpte en ny rattpump direkt avgeneralagenten Båtsystem i Göteborg, hyvens firma!
  11. OK, tack för svaren, jag ska testa att byta plats på brun och blå kabel.
  12. från tanken kommer två sladdar, blå och brun. mätaren har tre anslutningar. S= är väl signal där kopplar jag den blå I= ignition, där kopplar jag på ström GRD= ground, jord, där kopplar jag på en jordkabel och den bruna kabeln från tanken. finns ytterligare en terminal för lyset i instrumementet där kopplar jag en sladd med ström från belysningsomkopplaren. Kan väl knappast kopplas annorlunda? eller ska det vara ström till tankgivaren också?? tacksam för synpunkter Senast ändrad av rocketeer | 12 maj 2012 | 18:51 Senast ändrad av rocketeer | 12 maj 2012 | 19:14
×
×
  • Skapa nytt...