Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

svartsundet

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om svartsundet

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej ! Jo, den är svensk tillverkad, modellen kommer frå början i från Tailand där en leverantör av svenska redskapsbodar bytte till sig formen till dessa vattenskotrar. Sedan i sverige gjordes det ett försök att tillverka en sådan men som misslyckades och formen blev liggandes på en bakgård, kort där på så hittades av en slump den nästan obrukbara formen av en man vid namn Christer, som råkar vara en av sveriges bästa plastare och har bland annat varit med och tillverkat racerbåten Piraya som det skrevs om i tidningen Klassiska båtar nr3 2011. Nåväl Christer tyckte att den där farkosten såg interessant ut och räddade formen och började tillverka sveriges första vattenskotrar. Kan inte garantera att allt stämmer exakt men det går ju att ta reda på efter som att jag träffar honnom i bland. men jag vet att han har formen kvar och om det är så att nan vill ha en nytillverkad 70-tals vattenskoter så går det att ordna. Mvh: Andreas
  2. Jag har en 31 fots Storebro med dubbla motorer och backslag och roderna är inte paralella borde dom inte vara det ?????
  3. Har 2st B20 i en Storö III med Rb-backslag och mässings proppeller. När jag tog första turen för i år så hände det något märkligt, När jag drog på för fullt så varvade den ena maskinen över, som om proppen tappade fäste, detta hände effter ca 2500 varv, då är ju frågan:Hur är proppen låst på axeln med en kil eller ????? Tacksam för hjälp. Andreas.
×
×
  • Skapa nytt...