Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Lirare

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    78
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Lirare

  • Placering
    Kapten

Profile Information

  • Plats
    stockholm
  • Interests
    båtlivet

Mina båtar

  • Båtens namn
    formula 28pc
  1. vad är det för årsmodell? drevmodell?
  2. Det blev gjort och motorfästena var den samma och behövdes inte göras om någonting. Blev faktiskt ett riktigt bra byte, billigare i drift åxå!
  3. proppen kaviterar och suger luft.. testa en mindre propp i diameter.
  4. har motorn fungerat som den skall innan du var på och böt filtren?
  5. Det var tydligen en klurig fråga! Någon som vet?
  6. Jag sitter i planerna att byta till en större motor och funderar hur mycket motorfästena skiljer sig. har hört att det ska passa rakt på men stämmer det verkligen? tacksam för tips
  7. ingen som har någon ide eller aning??????? har funderat på dåliga kablar , men men ska ner igen så fort regnet lugnat sig..
  8. Hej jag har ett probl. efter att stoppat i båten i sjön för mer en månad sen och inte haft ett enda problem med motorn tills att jag fick soppa torsk för ca 1v sen ,jag hällde då i 5l soppa och den startade fint och vi gick mot hemma hamn. dagen efter skulle jag ner och kika till båten och fylla på 30l soppa och tänkte starta upp den men ingenting hände. startmotorn liksom bara segade sig fram och inte orkade dra runt motorn. jag tog ur batt. och lät dom laddas i 2dgr. sen ner igen . kopplade nu in en strömbrytare på dom så dom ej levererar strö till något när jag inte e på plats.testade starta det gick segt men tillslut hoppad den igång men i mitt tycke inte helt rent , lät den stå å gå på ca 1500rpm för att få upp värmen. efter ca 1/2 min så dör den ,och jag får ej igång den igen .har kollat olja och stift och inga konstigheter där.innan soppa torsket så gick den som en dröm.
  9. har du kollat på sidan av förgasaren vid reglaget ?där ska det finnas en skruv du ställer in tom gången med(ökar gasen) har du kikat så co är inställd korrekt?(blandning luft och bränsle)
  10. båt säsong hela året är ju inte fel!!! fast det jag saknar är ju värme och sol i svensk skärgård
  11. Hallå alla i vintermörkret ... jag sitter av min abstinens framför mg. ett antal timmar per dag och skummar insändare./inlägg.... tänkte bara höra när ni planerat att lägga i 2011 och om ni har några ren./förbättrings planer på era båtar i vinter. själv så blir det en riktig rensning och polering av gelcoaten så fort vädret tillåter,första resan blir sedan mot sandhamn för en första vår middag!!!!
  12. Lirare

    Biltemas olja

    jag säger javisst gör det!!!! det är alldeles för många här på forumet som tror att biltema tillverkar sina egna oljor etc!!!
  13. gå in och kika på www.wlmarin.se dom utgår ifrån dalarö och inte alltför dyra heller
×
×
  • Skapa nytt...