Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

hawkee

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    46
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om hawkee

  • Placering
    Fänrik
  1. Om man inte använder flyväst måste man vara korkad - Sjösäkerhetsverkets gamla reklamslogan(?)....gångbar än idag om man bor i Göteborg ;-)
  2. Mmmm...har läst det....men vad jag tycker är extra intressant i det här fallet är; GARMINs GPS kan vara direkt livsfarlig. Tillverkaren har ett stort incitament att träffa 100% i recallen på snabbast möjliga vis. Indirekt har garmins sverige ab ett större incitament att vara behjälpliga också. Så till det intressanta då det gäller ren säkerhet i detta fallet; Förändrar det garmins sverige ABs syn på behjälplighet? En recall är tillverkaren som återkallar en produkt. I automotiv branchen fungerar det så att dealers/importörer får ersättning för erbetet en recall-reparation orsakar. Har du köpt en bil hos kalle-bilnasare så kan du få den reparerad hos vilken återförsäljare som helst då de får ersättning direkt från biltillverkaren för arbetet.
  3. Hej, som ni säkert hört så återkallar GARMIN GPS:er (520 och 520S) av vissa serienummer. www.garmin.se Någon som vet om man kan lämna sin importerade GPS till den svenska återförsäljaren för utbyte? Själv kan jag ju tycka att det vore konstigt om GARMIN sverige inte vill kännas vid sina egna produkter vid säkerhetsproblem även om de är privatimporterade, men det vore ju intressant att få korten på bordet :-E
  4. I runda slängar 30 resp 35 resp 40 i SOG GPS avläst (ca 2 för trycklogg). Har någon annan bättre uppgifter?
  5. Tjenare och tack för svar. Danska liljan böttö och svartskär verkar lagom att titta till. Uppgrundningen nw vinga har man ju också hört talas om men då får det vara lugn sjö för min del.. Spelar tid på dyng eller väder någon roll eller är det bara och köra och hoppas man träffar ett stim? (Lods; Finfin hjälm förresten) Senast ändrad av hawkee | 27 juli 2007 | 21:00
  6. Hej, hoppas någon har tid att förbarma sig över en riktig nybörjare. Vädret suger så det blir inte mycket sol och bad med båten så jag vill ge mig an lite fiske av makrill istället och behöver nog en hel´ del tillrättavisningar. Vill släpdörja makrill med min clas ohlson dörjar -Frågor: Var är lättast att hitta makrill i södra skärgården? När på dygnet? Vilket djup går de på? Något annat att tänka på? Vilka djup eller bottenbeskaffenhet bör det vara? ...som ni förstår så är alla tips till hjälp! (Var ute i går kväll och körde planlöst omkring i askimsfjorden men fick inget)
  7. Håller på att montera gps. Plintarna bakom elpanelen hittar jag ju (plus?), men var fasen kopplar man på minussladden?
  8. Jag köpte en 520S där. Jag tyckte att hemsidan verkade i fraud-igaste laget så jag ville inte betala i förskott utan hämta på plats i borås. Det gick bra och grejjorna funkade och var som de skulle.
  9. Appropå genomföring. Min GPS har två sladdar (elkabel ekolodskabel) Någon som känner till 1 genomföring som kan täta 2 sladdar?
  10. Tjena Pelle, Har ryds 568gti problem med att få rätt fall på durken mot regnlänsen? Min båt som i praktiken är helt tom verkar ha det i alla fall...hjälper inte att ställa sig på badbryggan heller....(merc 90elpto)
  11. Jo har hittat givaren och kunde inte heller se något alternativ till justering i anant läge än uttrimmat. Så då blir det väl att göra ett par försök innan man träffar nollan vid max intrimning helt enkelt.
  12. Hej. Min givare verkar inte vara nollad. Kan trimma ut motorn en bra bit innan nålen på mätaren börjar röra sig. (dock följer nålen med ända upp vid tilt.) Så jag gissar att nollan inte är justerad. Hur fasen gör jag detta?
  13. Kablaget till min Garmin delas direkt till två. En strömkabel och en lodkabel. Vad kan man använda för singel-genomföring som kan täta två kablar vif genomföringen i instrumentpanelen?
×
×
  • Skapa nytt...