Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Dagodfather

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    55
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Dagodfather

  • Placering
    Löjtnant

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Lång rigg är det på denna, Den fungerar fint, behöver dock bytas stift i den, Det medföljer även en identisk motor till som fungerat bra,förrutom att växelhuset frusit sönder längst ned och ja den skall säljas till förmån för en ny större motor, maila mig på fredrik.sunden@bredband.net om intresse finns.
  2. Det blir nog fint det, kul med lite bilder då vi har identisk båt och man ser hur du gör osv, Har testat ett par borrhål i min botten och kollat akterspegeln, det verkar vara i helt ok kondition. för min del blir det nog mest lite småplock under vintern nu då jag ej har möjlighet att ha båten inomhus. Till våren blir det dock teaklaminat (golvet)i hela båten klä om de blåa sätena och soffan till vit vinyl, lacka det bäbisblåa inuti båten vitt, slipa ned träet och lacka det vitt med. Samt minst fördubbla motorstyrkan, eller gå på en sprillans ny motor runt 75-90hk. Sen borde den va rätt okej som båt.
  3. fotat längst bakifrån bär batteri och tank finns under soffan, fotat framåt mot fronten av båten, man ser hur plyfan ligger.
  4. Sedan kommer ett par bilder på golvet hur det ser ut på sidorna av båten, golvet ligger på det gamla golvet ser det ut som.
  5. Lägger upp lite bilder så ser du hur det ser ut i båten. först en trapp med förvaringsutrymmen på vänster sida bredvid förarstolen.
  6. Här fanns det ngn sida med en -66 med en 100hk på http://motonautismeancien.free.fr/daycruiserspolyester.htm
  7. Då är det ju iofs inte så konstigt om det tycker att det är tungt med 4 pers o en gammal merc 650 som utvecklar max 50hk på propelleraxeln:)
  8. så om jag avläser rätt så är maxlast 600kg, den är gjord för max 6 personer och max stryka på motor 150hk.
  9. faan vad kul med ngn mer som har samma båt, vart hittar man identifieringdbrickan i båten tro? den planar med 1-2 personer ombord men med fler blir det för tungt. därav skall jag byta till en kraftigare och snålare motor. min har ingen tank i fram, hålen är igenplastade. funderar dock att placera batterierna där för att få lite motvikt. det som blir till vinter vår att fixa för min del blir att lägga på teakgolv ovanpå marinplyfan, måla de ytor inombords som idag är ljusblå till vitt. samt klä om soffa och förarstol med vit vinyl, samt ett motorbyte. sen blir det att sälja den till förmån för en snipa:)
  10. Jag kan fota lite hur det ser ut med golvet och lägga upp så får du se.
  11. njae blir inte så dyrt, polaren tar hem containervis med grejjor så det blir inte många kronor i moms o frakt o tull eftersom det räknas på en klumpad summa som skrivs ned ganska rejält, blir ca 5 -7 papp i tull o moms o frakt , totalt för en motor i kartong.
×
×
  • Skapa nytt...