Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Walle16

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Walle16

  • Placering
    Kadett
  1. Hej alla! Igår var jag ute och körde min Reinell efter att ha bytt fläkt(driv)rem, Båten och motorn gick alldeles utmärkt. Idag skulle jag ut och åka, fyllde på tanken med 40 liter bränsle ifrån 2 jeepdunkar, till att börja med när jag skulle plana upp den gick det inte (kom aldrig upp riktigt i varv tyckte jag) fortsatta att åka på låga varv efter ett tag började den krångla dvs vandra upp och ner i varvtalen osv, Till slut la den av. den gick att starta och köra igen på låga varv, men efter ett tag samma visa igen. detta höll på hela tiden. Vad kan det vara? Vatten i bränslet eller något?? Tacksam för svar av någon vänlig själ.
  2. Hej Är det någon som vet vilken längd det skall vara på en drivrem till ovanstående motor?? Tacksam för hjälp! Walle
  3. Vad ska det vara för stift, olja och filter ttill en Mercruiser 5,0 L och vart köper man det??
  4. Hej! Nån som vet i fall det finns någon i Örebrotrakten som kan serva en Mercriuser 5.0 och även drevet?? Skulle vara bra om de var ambulerande dvs kan åka ut till en hamn, då båten inte går att flytta (Står på bockar) Tacksamm för Svar!
  5. Är detta allt som händer i dessa två sjöar på hela sommaren???? Den händer mer på siljan!
  6. ska jag köra det med polermaskin eller?
  7. He! Jag vet att det finns många trådar om vårrustning osv, där man rekomenderar allt möjligt för att få lite glans på plasten, nu till mitt problem, har vart och tvättat båten idag som jag nyss har köpt, det känns och ser ut som att båten aldrig har vart polerad överhuvudtaget, den är blå och vit. Nu provad jag med lite y-10 på en ställe och lite ultraglozz på ett annat (bara med trasa) inget tycks fungera den är en grå hinna vilken försvinner med vatten, y-10 och Ultraglozz, kommer tillbaka när det torkar, funderar nu på att rubba båten för att få fram putsen på den. Nån annan som känner igen problemet? Nån som har nåt förslag till mig. Jag vore väldigt tacksamm för råd.
  8. Ok! Ska kolla återkomer imorgon! Tack På Förhand
  9. Hej! Hur ser jag på drevet vilken modell det är gen 1, 2 eller bravo och allt vad de heter??? Snälla hjälp!
  10. Vilken tågordning ska jag göra det? Vaxa först??
  11. Nån som kan ge mig ett tips på bra medel för putsning av en plastbåt. Tänkte först tvätta sen putsa, därefter vaxa. Snälla ge mig ett bra tips, har polermaskin.
  12. Hej Kan Ni tipsa om lite roliga aktiviteter i dessa sjöar till sommaren. Ny i sjön och vill höra vad som händer?? Tack På Förhand
  13. och ska man ha kätting i såna fall hur lång (Nybörjare på detta)
  14. Tack! Vart köper man dessa??
×
×
  • Skapa nytt...