Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

plejo

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om plejo

  • Placering
    Kadett
  1. Det stämmer, läckan finns under relingslisten! Min förra båt, en Ryds 535 DL hade samma egenhet. Detta åtgärdade Ryds som en goodwillgaranti trots att garantitiden gått ut.
  2. Kolla Båtsystems Aquadisc. Blått eller vitt superledljus. 2.500:-/styck. Såg dom monterade på en båt på sportfiskemässan i Stockholm. Skitfräcka och ett stark och intensivt ljus.
  3. plejo

    Båtplats

    Jag söker en båtplats för korttidshyra i Göteborg. Maj till juni. Område: Önnered - Saltholmen Motorbåt: 5,55 x 2,47 Är det ngn som inte sjösätter innan semestern och vill hyra ut?
  4. Hej! Har själv en Atlantic 555 Open som jag är mycket nöjd med. Tror det är samma skrov som 570WA. Alla detaljer håller mycket hög kvalitet. Har under två års tid kollat runt, provkört och jämfört olika fabrikat i samma storlek. Polenbyggd som många andra svenska båtar men verkar hålla högre finnish både på plast/gelcoat och rostfria detaljer. Båtens bredd gör också att den känns 2 storlekar större. Suveränt grepp i vattnet och inte vattenstänk i sid- eller motsjö. /lennart
×
×
  • Skapa nytt...