Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Oebo

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Oebo

  • Placering
    Kadett
  1. Någon mer som har erfarenhet av installationer mot Ford/Sabre/Bowman. Jag får det inte riktigt att gå ihop med hur det ser ut i min maskin.
  2. Jag är väldigt nyfiken på vad du kom fram till då jag har samma projekt framför mig... /L
  3. Bra ide´ ! Det blir onödigt krångligt att leta annars. Ibland vill man ju bara hämta lite matideer snabbt, utan dösnack. Men borde vi inte ha en vintråd också?
  4. Hej alla matglada båtägare! Är nybliven ägare till en fantastiskt snygg Silje 28 och längtar efter våren. Som mattoka (är både gourme´ & gourmand)var min första tanke: Hur gör jag båten till Bohusläns bästa gourmebåt? Är duktig i köket hemma, men hur gör man på en båt? -Hur gör ni rent förvaringsmässigt? Vad har ni för basskafferi på er båt?? - Vilket är ert bästa recept? - Vilka färska örtkryddor funkar att hålla liv i på däck? _ Finns det några mer båtkokböcker än båtmat? Alla tips emottages tacksamt (har kylbox, ugn , bra grill & gasolspis).
  5. Jo, bud lades med besvaredes med en fnysning........ Vad budet var på? ta priset, dra bort 80% av en ny motor, d.v.s inget direkt skambud. Sackars sate som köper denna av okunskap eller slarv.................
  6. Man blir ju så trött! Här letar man land och rike runt efter en Winga 30. Hittar en på blocket hos en stabil firma. Åker 50 mil för att titta på skutan och upptäcker följande: 1. Det står vatten långt upp under durken. 2. Kylsystemet i motorn är HELT sönderrostat. Rostsmörja i expansionskärlet och läckage av rostsmörja mellan topp och cylinderblock. 3 Fel motor!!!!! TMD40 (troligen orginal) istället för TAMD40 -92 som annonsen (och försäljaren) hävdar. Stort FY och SKÄMS på båtfirman som efter två veckor fortfarande inte ändrat på felaktigheterna i annonsen trots påpekan. Tur att de inte annonserar på denna förnämliga site.......... 50 mil åt h-vete och fortfarande ingen skuta........ :-( Tack för ordet............. PS. Jag skickade för säkerhets skull foton på motorn till en renoveringsfirma som i princip bara arbetar med Penta-motorer och blev mer eller mindre utskrattad. De erbjöd sig använda maskinen som boj-sänke. Den fina maskinen från 1992 som bara gått 500 timmar...........Jaaaa jag är LIIIIIIITE bitter på försäljaren............DS
×
×
  • Skapa nytt...