Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

stedal

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om stedal

  • Placering
    Kadett
  1. Jag tog av min propeller och tittade på den, den var inte vacker... skulle behöva en ny. I propellern står det F10 75X12P Vad betyder nu detta? Båten väger ca 500Kg (med motor), (45 hk, 4 taktare), det finns gott om plats att stoppa in en betydligt större propeller... Någon som förstår sig på dessa ting? Tackar på förhand Stefan
  2. Nej jag har inte tagit något kort ännu.... Glömde det idag när jag var nere vid båten... Kommer senare
  3. Vilka tipps..... Jag bockar och tacker... Hur är det med kyla? klan man fixa sådant här under vinterhalvåret i minusgrader?
  4. Hej! Jag har precis köpt min första båt... När jag lyfte på sittdynan på förarplatsen hittade jag en givare? med en sladd, kontakten i ena änden ser it som en hankontakt för vanlig TV motagare??? Vad kan detta vara för något? Någon som har monterat ett ekolod? eeler liknade?
  5. Hej! Gröngöling som man är så har jag en liten fråga? Jag har hört att burarna skall ligga iblöt en vecka innan man fiskar så att all lyft hinner bubbla ur, tydligen går inte hummern in i tinor som släpper luft.... Kan detta stämma? Är dom verkligen så försiktiga? Sedan det här med krabbor, går inte hummern in i tinan om det finns krabbor där inne? Mvh Stefan
  6. Ursäkta en glad amatör.... Gelcouten?? Är det det yttre vita skiktet så ja, man kan se fiberglaset... Har tyvärr ingen bild! Vid närmare eftertanke är skadorna inte större än en gammal 50 öring. Vad kan man ta för att fyllaigen dessa ytskador? Mvh Stefan
  7. Hmm.... Ja det borde man ju kunnat räkna ut...
  8. Nä den är inte torr utan läcker i skarven, dessutom är skarven placerad högst upp i mitten.... på alla rutorna, dom borde ju iaf för en lekman som mig var placerade i underkant på fönstret.... Kan man kanske smälta ihop skarven?
  9. Jag svänger oxå hit och dit.... Om jag har förstått rätt så hinner man en distansminut på en timme om man kör i en knop! DVS man förflyttar sig 1852 meter på en timme!
  10. Glömde att en fönsterlist läcker vatten, är det svårt att byta dessa fönsterlister? Kan man täta med silicone? Hur gör man smidigast?
  11. stedal

    Skovskador!

    Hej! Som nybliven båtägare (Ryds 500HT) har jag noterat en del skönhetsfel... På en del ställen är det små skador (som enkronor) på skrovet, hur lagar men dessa så bra och lätt som möjligt?
  12. stedal

    Skovskador!

    Hej! Som nybliven båtägare (Ryds 500HT) har jag noterat en del skönhetsfel... På en del ställen är det små skador (som enkronor) på skrovet, hur lagar men dessa så bra och lätt som möjligt?
  13. OK! Nu blev det klart! Igår köpte jag en Ryds 500 HT med en 45 hästars 4 taktare! för 60 papp... Tack för alla svar och inlägg jag fått!
×
×
  • Skapa nytt...