Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

sunset

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    37
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om sunset

  • Placering
    Fänrik
  1. Ja det är nu dags o sälja båten till hösten för att köpa nytt. Jag undrar då vad det finns för båtar som kan ersätta den. 510:an har ju en väldigt praktisk båge över motorn för vattensport o liknande finns det fler båtar som har liknande. båten kommer inte användas till att åka runt så mycket utan mest för vattensporter. och om det finns någon som vet något om four winns och om dom funkar bra o så så vill jag gärna höra.
  2. kanske dyker upp något han inte tycker om... : /
  3. för annars om man inte är så smidig eller råkar lägga i backen så snurrar man upp linan på propellern råka göra detta xD
  4. Redan kollat pluggen och motorn är från 98 eller 99 känns inte så jätte gamalt borde väl inte göra i princip 10 knop? om den bör göra runt 40
  5. Den varvar runt 5000. Är det uteslutet då att den inte skulle tända på alla fyra cylindrar? Har försökt att kolla lite i Prop´ n speed_2004 om hur fort den borde gå men jag har ju inte alla data här just nu någon som har en likadan båt som kan säga hur fort den går? är ju en 90 hk johnsson på den vilket är över max antal pollar.
  6. tar nog till baka det där med att man kan använda den när som helst. När vi skulle ta upp båten i år var det ny cementerat och så var en stålpinne fastlåst mitt på rampen. Lite spännande när man i princip bara har soppan i slangen kvar Senast ändrad av sunset | 22 februari 2007 | 23:07
  7. Vad jag har hört ska det vara samma motor bara att dom ser annorlunda ut. men det har väll troligen varit någon skillnad förr i tiden. Låter som ett ganska bra motor val .
  8. Dom e ju fina men dom hjälper nog inte så mycket för wakeboard men för vattenskidor mm så är den perfekt. Har ju tyvärr ingen bild på den men endå.
  9. sunset

    1 miljon pengar

    de e mycket pengar. Ska du bo i båten året runt? Kolla sea ray också har för mig att dom har fina båtar i den pris klassen.
  10. sunset

    1 miljon pengar

    Köp en malibu om du giller wakeboard och sånt förstås och inte har tänkt att semestra i båten. Gå in på www.malibuboats.com och kolla enormt med utrustning.
  11. Precis ser ju inte snyggt ut direkt men de kanske e funktionelt? inte en aning men jag skulle nog inte sätta det på min båt.
  12. Det finns ju något som heter pylon stång tror jag men det tycker jag ser lite fult ut. Men det kanske går att gå till en svetsare som svetsar ihop en båge som går tvärs över båten men det kostar nog ganska mycket. PM:a gärna mig om du hittar en bra båge. //Eric
  13. OK. Mikael hur märkte du det? Och hur kollar jag det. Är ju inte så himla inne på detta. Hoppas det är kompressionen då så att de blir lite fart på henne.
×
×
  • Skapa nytt...