Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Svamp-bob

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    80
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Svamp-bob

  • Placering
    Kapten
  1. Hos en bekant (som har sitt företag hemma) var det två polacker som sökte jobb för en vecka sedan. 2 dagar senare har det varit inbrott hos 2 hus i området, de var väl och gjorde en koll först och sökte jobb.
  2. Svamp-bob

    Botten!

    Tips på förbättring: Ta bort möjligheten att radera hela trådar.
  3. Svamp-bob

    Botten!

    På kul läste jag i någon länk om Maringuiden Vi som gör Maringuiden eller vad det nu var... 9 personer. Ehh, va? tar det 9 pers att hålla ett forum modererat och hemsidan igång? Otroligt, helt otroligt. Visst kan det ha tagit några timmar att knåpa ihop det hela, men sedan är det ju fotfolket som gör allt innehåll. Vad är Maringuiden förutom forumet då, egentligen? Jag menar vad gör de 9 personerna? Kan någon begripa det? Allvarligt, har jag missat någon länk till den riktiga MG där det finns material och tester som de anställda har gjort eller liknande? Känns som en person skulle räcka till att sälja annonsplatser till alla de 7 reklambanners som finns på startsidan, och man skulle få en hel del dötid som man kan använda till förbättringar och moderering av forumet. Beror allt raderande av trådar på att anställda på Maringuiden inte kan hållas sysslosatta på annat vis?
  4. Svamp-bob

    Botten!

    Debatten om varför har visst redan börjat...
  5. Svamp-bob

    Botten!

    Men ta för f-n bort funktionen att radera trådar! Helt jävla sjukt att det ens finns som alternativ, undrar fan om man ska byta till något annat forum och strunta i att läsa det här längre? Tar definitivt ner intresset för forumet om man aldrig kan lita på att det som skrivs eller frågas efter får stå kvar som tråd ens. Muppforum. Skit.
  6. För att klargöra något angående moms: Är du en privatperson som köper en båt kan du aldrig dra av momsen. Är du ett företag som köper en båt så kan du aldrig dra av momsen om du köper av en privatperson. Är du ett företag som köper från ett företag i finland så behöver du aldrig betala momsen, den dras av direkt vid köpet från köpesumman. Säljaren ska givetvis ha ditt organisationsnummer så han kan redovisa. Sedan deklarerar du att du har köpt den från finland i din deklaration.
  7. Det som behöver ändring är väl möjligheten att radera andras inlägg. Segel och motorbåtister borde väl kunna samsas i samma forum? Fjantigt värre om man inte kan det, är inte folk torra bakom öronen? Det spelar väl ingen roll om man har en motor eller en pinne på sin båt, varför skulle det spela någon roll överhuvudtaget? Det kan jag inte begripa.
  8. Det blir ingen tull. Både sverige och finland är med i EU, så man kan fritt handla grejer i valfritt land och föra över till nästa. Ingen tull, svensk moms eller andra avgifter ska tillkomma. Kostar gratis.
  9. Visst är det OK att man ska kunna ändra och redigera på SINA inlägg, men att kunna radera hela trådar med andras inlägg är ju bara helt knäppt.
  10. Ooooppss, försiktigt nu... Annars kanske någon raderar tråden...
  11. De senaste gångerna har det kommit en faktura från DHL typ en månad efter att paketet levererades.
  12. Vad knäppt att man bara kan radera trådar sådär. Helt sjukt egentligen. Kul att komma med inlägg som andra bara kan radera bäst det passar de. Blä för dylika skitfunktioner i ett forum.
  13. Ja. Allt jag har beställt som kommit med Fedex har åkt dit, fast det har jag räknat med från början. Det är väl runt 8 - 9 paket sammanlagt.
×
×
  • Skapa nytt...