Jump to content
Friday 02 December 2022

Propellerlelle

Medlemmar
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Trovärdig

About Propellerlelle

 • Rank
  Kapten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dom blåa packningarna till skruvarna tycker jag är inga höjdare det blir väldigt liten anläggningsyta p.g.a stort hål i packningen. Kosta på dig dom gula som är något dyrare. Så kolla om du kan se om packningen inte varit riktigt centrerad då kan du fått läckaget där
 2. Du behöver nog en reläbox,som skiftar +och- så fungerar det iallafall på mercury. Knappen håller nog inte för den höga strömmen.
 3. Du menar att det är oförskämt att kolla vad folk skriver om D3:an...
 4. Har du inte en ny båt med Smartcraftinstrument?
 5. Har försökt att hitta sprängskiss med reservdelsnummer till min Mercury 115 årsmodell 2016. Är det någon som har tips på var man kan hitta någon?
 6. Jag har en nyare Mercury men det är nog lika på dom,det sitter en avlång där du säger under liften. Titta efter 2 skruvhål längst ner anoden sitter i 90 graders vinkel mot akterspegern.
 7. Som Mange skriver kör du utan brånsle/olja så skär nog motorn. Är det tändfel så får den iallafall smörjning.
 8. Jag tog bort stegen o det tycker jag du ska göra då kommer du åt bättre,du kommer nog täta bättre än Ryds gjorde på fabriken min ena övre skruv var bara fastsatt i Sikan. Jag hade inte fast tank, problemet är att få dit formplyfan som jag drog båda övre skruvarna i. Jag pillade in en lång persienlina genom hålet som jag fiskade fram,på den satt jag fast formplyfan o en klick sättlim. Drog tillbaka linan genom hålet drog en skruv genom det andra övre hålet. Då är plyfan fixerad. Det var många år sedan men det var nog så jag gjorde. Helt lätt var det inte.
 9. Hade samma problem på min 510 gti, jag limmade dit en bit formplyfa på innsidan. Att få dit den var problemet det var trångt o långt in till hörnet.
 10. Propellerlelle

  Lutning

  Eller så har han läst hur du dissade honom och flyttat ner dig på prioriteringslistan, därför ingen sjösättning...
 11. I en annan tråd skriver Viapea att han funderar på att köpa en Hr 602cc...har nu köpt en båt i Thailand...finns Hr att köpa där? Hmmmm!
 12. Det finns mycket som jag oroar mej för men inte tjockleken på plasten i båten,så länge jag inte är konstruktör o vet vad som är tunt/tjockt så det räcker. Är det någon som har haft en båt som spruckit eller sjunkit p.g.a plastjockleken?
 13. Har haft en 480 rsi med 40hk och håller helt med Freez ,det kanske går att sätta på 50+ motor inte alla försäkringsbolag godkänner den kombon. Enligt mig är bottenkonstrution mera eka än sportbåt.
×
×
 • Create New...