Jump to content
Tuesday 07 February 2023

datpsu

Medlemmar
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About datpsu

 • Rank
  Örlogskapten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. datpsu

  Yamarin 65 dc

  Jag har aldrig känt behov av trimplan på min. Men vi är mest ute vid bra väder.
 2. Är det någon som har köpt original kapell till Yamarin från Finland? Gissar att det är billigare där än här hemma. Någon som har tips?
 3. Jag har haft en 23 HT med VP 5.0 tidigare. Upplevde också att den var lite seg upp i plan. Kan bero på att den väger en del. Har nu Yamarin 65 dc med 150hk. Den går betydligt snabbare upp i plan. Men då väger den ju betydligt mindre.
 4. Jag har ingen ventil där i. Det är helgjutet gods i botten av den. Verkar vara någon typ av länkarm eller något. Se bifogad bild. Kan det vara att de har flyttat ventilen på 2015 årsmodellen? Men det borde väl finnas en ventil någonstans. Eller? Kan det vara att man ska lossa någon slang för att få bort vakumet? Den tömmer inte ut all soppa när jag endast skruvar upp dränskruven. Har försökt googla fram instruktion för årsmodell 2015, men hittar inget.
 5. Okay, ska kolla när jag är vid båten nästa gång. I andra trådar pratas det om en gummiplupp man lossar och därunder sitter ventilen. Men den har jag inte hittat på min motor. Tack för hjälpen.
 6. Hej En fråga till. Är det någon som vet vad behållaren med blått lock på bilden är för något?
 7. Hej Finns det någon på forumet som vet var luftningsventilen sitter för dränering av VST? Har letat och letat men hittar inte den. Har även läst andra trådar här där det har beskrivits var den sitter. Men har ändå inte hittat den. Jag har en F150DETX-A årsmodel: 2015 Kan de ha gjort om något på årsmodel 2015? Bifogar en bild på hur det ser ut. Tackar på förhand.
 8. Hej Jag hittar inte ventilen som ska tryckas in för tömmning av ångseparatorn. Slangen och dränskruven hittar jag. Måste jag skruva bort någon kåpa för att hitta ventilen? Har en Yamaha F150 årsmodel 2015.
 9. Hej Någon som på rak arm vet dimension på propeller muttern? 27-28 mm??
 10. Ja, den verkar bra. Har bara puttrat från iläggningsrampen till bryggan. Får testa lite när vädret blir bättre
 11. Häftig båt. Var själv sugen på den. Men blev en 65 DC istället. Fick den igår iregnet.
 12. Tack för alla svar. Kanske bäst att köra med 2x20M. Vi kommer mest att ligga i naturhamn över dagen. Trevlig midsommar(i regnet)
 13. Hur långa förtöjningslinor bör man ha vid förtöjning i naturhamn? Räcker 2x10m mot land? eller Bör man köpa längre? Min båt väger ca 1300 kg.
×
×
 • Create New...