Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

krickus

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    151
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om krickus

  • Placering
    Örlogskapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag skulle undvika båda kominationerna, då de tillhör stenåldern. Men till 100 drevet finns det inga reserdelar. Välj mellan pest eller kolera:)
  2. Det är likförbannat olika, men vad vet jag.. Det är är nog det sämsta forumet som finns, kunskapen är skrämmande låg. Mulle meck fixar båt, jorå..
  3. Så är det inte på alla motorer med alpha drev. Det är olika, ex. 4.3 mpi med alpha som har pumpen på motorn. Dumt att sitta och gissa och tro att man kan.
  4. Du behöver färskvattenuttag på motorn, förslagsvis kranar mod. kulventil. Matrialkostnaden torde inte vara så hög, se byggis prislista eller motsv. Vad gäller pris för montering är svårt att säga, men spontant skulle jag säga ca 8h. En kunnig mek/montör tar ca 600-900 sek/h.
  5. Har du gjort det så många gånger borde du veta att det är gjort helt i onödan. I rest my case.
  6. Har du gjort det så många gånger borde du veta att det är gjort helt i onödan. I rest my case.
  7. Helt rätt å riktigt! Jag körde upp ca 5000 liter i somras. Men räknar det inte i slantar.
  8. Jag förstår inte varför alla kan själv gör det så svårt. Högtryck på hösten å spraya på våren, tanken är ju att färgen inte ska sitta speciellt hårt. Bara ett tipps från en som vet.
  9. Kommer under vintern byta ut snurran som nu är till salu http://www.blocket.se/vi/18770061.htm?ca=11_s Ska även slipa ned all gelcoat på däck för att sedan polera till nyskick. Vidare kommer all el dras ny, allt skall bytas ut. motor val är inte klart ännu men minst 8.2 liter, antingen dpx eller bravo x. Är det någom som är intresserad av motorpaketet så är det väldigt prisvärt. Allt ingår! Helt nyservat. kompprov och leakdown test gjort vid konservering.
  10. Du har inte läst frågan, han skriver ju drev färg! Vi blåser dreven med högtryck, sedan målarar vi dem med drev färg, glöm slipning och grundfärg, är overkill.
  11. Ja det har jag, 4000nm ren nöjesåkning, ingenet campingliv för mig. Har man båt så ska den användas. Jag Jobbar på varv och de flesta av båtarna vi har där, dyra som billiga har gått ca 30-50h under en säsong, snacka om att riva sönder tusenlappar i en kalldusch.
  12. Enl min uppfattning är det som sig bör. Det ärgar, och i synnerhet om man är en snål jävel. Mät upp de galvaniska strömmarna! Mycket av färgen blåses bort vid högtryckstvätt!
  13. Tack för att ni håller standarden uppe på maringuiden!
  14. backspegel sitter väl bla i bilar, tänkte du kanske på akterspegel??
×
×
  • Skapa nytt...