Jump to content
Saturday 02 December 2023

laban1

Medlemmar
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About laban1

 • Rank
  Örlogskapten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hej! Tråden är gammal men visst jag fick ordning på läckaget ! Det visade sig komma från nedre roderbeslaget. (under vattenlinjen) En svag punkt på Johnson 26.
 2. Tack för svaret, var det ngn särskild modell Jabsco? Någon som har annat tips!
 3. Hej! Är det någon som har bytt sin Wilcox Headmate och hittat bra ersättningstoalett? Som funkar med rördimensioner-läge och fundament på ett bra sätt. Hoppas på svar, börjar bli dags att byta!
 4. Tack för tipset, keep it comming!
 5. Jo det läcker runt pumpstången kommer jag ihåg, kan detta även göra att pumpverkan blir dålig? Är det någon som har en aning om vilken packning man ska misstänka om man har dålig pumpverkan? Är det den med de två mittgjejorna? Lägger upp en bättre bild på packningssatsen.
 6. Har du något (eller ngn) annan tips på material, inköpsställe? Ska det vara gummi? Det ska väl inte vara samma packningar som till en motor antar jag..
 7. Hej! Hoppas helgen har varit bra! Jo, jag har packningar till toan i båten som läcker. Den heter Wilcox Head Mate 1460 (antagligen 1460-C) Vad finns det för alternativ till att köpa hela packningssatsen? (kostar ca 900kr) Det är nog främst i handpumpningsdelen som det läcker, jag tror nog att pumpverkan var lite dålig också när jag tänker efter. Jag bifogar bild på packningssatsen.
 8. Hej! Min låsning till däcksluckan har aldrig fungerat. Sitter på min Johnson 26. Jag har skruvat av denna men kan inte begripa hur den är tänkt att fungera. Det är ingen gänga på vredet utan den går bara runt runt. (axeln är nitad på baksidan plattjärnet) Är det någon som vet vad det är för märke eller modell och var den går att köpa? Eller förstås om ni har ett bra alternativ som man kan använda istället. Hoppas det finns någon som känner igen detta!
 9. Hej Paliswe! Har du arbetat som mekaniker då, du verkar ha en del erfarenhet av detta? Senast ändrad av laban1 | 02 september 2011 | 12:55
 10. Tack för länken! Vad man ska dra för slutsats är dock inte solklart. 20h är långt under gränsen för 100h enligt länken. Frågan är vad de frätande restprodukterna gör under vintern och om jag ska byta på våren istället pga av fukten.
 11. Hej! Har inte kört motorn VP2001 så mycket i år, då kan man undra var går gränsen för att byta dieselolja?
 12. Tusen tack! Det verkar mycket troligt!
 13. Hej! på ett elschema till båten finns en text som jag har svårt att tyda, är det någon som kan lista ut vad det är för ord? Jag tror det står något i stil med: med XXXX kan man göra ett externuttag för bananstift Senast ändrad av laban1 | 17 juni 2010 | 17:32
×
×
 • Create New...