Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

tarald

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om tarald

  • Placering
    Kadett
  1. Tack, det var precis det här jag var ute efter! Du har förmodligen rätt i att det inte finns någon C, jag har heller aldrig sett någon motor med den beteckningen.
  2. Jag undrar om det går att få reda på vad som har ändrats mellan olika generationer av en Yamaha-motor? T.ex. F250 heter ju nu DETX (är D visar att det rör sig om fjärde generationen); vad har då ändrats mellan AETX (första generationen), BETX, CETX och DETX? Är det stora/märkbara skillnader? Jag hittar inget om det på nätet.
  3. Fisksätra brukar ha platser kvar när man är sent ute. www.fisksatra.com
  4. Jag skickade iväg serienummer och allt jag visste om motorn på http://www.volvo.com/volvopenta/se/sv-se/applications/ContactUs/contact_us.htm Dom svarade inom en dag med tillverkningsår och leveransdatum.
  5. Jag frågade VP direkt via ett formulär på deras hemsida och fick veta årsmodell och när motorn levererades till kund.
  6. tarald

    Grill

    Var hittar man en sån här? Förutom hos SXK då, där man måste vara medlem för att handla. http://www.sxk.se/butiken/show_vara.asp?vara=99
  7. tarald

    Lampa

    Är det någon som vet var man kan hitta en sån här lampa? Den sitter i en Nimbus 26 Epoca från 1990. Nimbus sjävla verkar inte ha dom. Mitt problem är att håltagningen är gjord för att passa just den här lampan, i form av ett nyckelhål. Ett stort nyckelhål. Har inte sett en enda lampa jag skulle ersätta denna med. Det mäter ungefär 10x5 cm. Jag såg att Biltema hade något liknande, men jag tror att den är för liten.
×
×
  • Skapa nytt...