Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

nirilli

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    246
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om nirilli

  • Placering
    Kommendörkapten
  1. Vad är ditt problem är du utslängd från motorbåtsforumet. Snäla försök vara lite saklig.
  2. Det har talats om kovändningar och runt mig här på MG. Och jag har blivit ifrågasatt och hånad lite då och då. Folk jag käner säger tyck inget på nätet där finns altid någon somger sig på dig och kallar dig för öknamn och har roligt åt dig. Trots dessa varningar och påhopp och att vissa inte är så läskuniga att dom kan se resononemag i olika ämnen. Så anser jag att jag har haft samma linje i alla år och att båt världen mer och mer jämförs med bilar och mobiler Att en båt skal hålla i max 10 år, Pryla till båten blir billigare och billigare båtarna det samma. Det som nu är vanligt att man har en båt från 70 talet som man använder allt för sälan mem har råd att ha kvar för att den håller både pris och kvalite i många år är ett sät och ha båt som är på väg och försvina. trots att jag tycker så så köper jag biliga grejor på BT och hjälper till att få bort kunskap från de döende skepshandlarna.
  3. Va härligt att försöka föra resonemang när vissa bara gör sig roliga och kallar en för saker begåvat .
  4. JO visst är det så att skepshandeln konkurerar med Europa ja varför inte med Kina men dety är långt och åka för några skruvar. Båt marknaden är inte tilllräkligt stor för en lågprisafär i varje hamn. VI båt ägare har ett val köp dyrt och nära elller billigt i Kina.
  5. Bitema försöker uppenbarligen ta sig in på båtmarknaden. Båtprylar har enligt Biltema så hög avans så att dom anser att det är lönsamt att ta sig in på den marknaden. Att driva en skepshandel är ett säsongs arbete då försäljningen inte är särskilt stor vintertid. Biltema tillverkar billiga prylar i lågprisland kvaliten är inte den bästa och dom har bara prylar som går bra. Vi står nu inför valet om vi ska köpa biligt och slå ut skepshandlarna i vår närhet och inte kunna få prylar i reserv tilll som skepshandeln tar hem. Men varför ska jag köpa dyra grjor till min båt när block och botenfärg kostar halva priset på Biltema. Själv så låter jag ekonomin styra och sörjer över skepshandelns kommande död.
  6. En typisk expert påbåtar som inte axepterar andras åsikter. Som behöver ge sig på alla oliktänkare.
  7. nirilli

    SEGELDUK

    JAG har nys läst i ett inlägg om Bavarior om att det är skilnad melllan dakron och nylon. I min värld är dakron nylon och pentex sammma matrial dvs polyester är det så.
  8. Varför skulle det vara förbjudet att kritisera ettt företag på MG. GÖr man inte en bra prudukt så är man kritiserbar. Ännu har det inte gåt så långt att företag är osårbart även om vårt land är på väg mot denna punkt. Specielt efter alla grova påhopp av personlig karaktär jag fått på väldigt kort tid. DEn dagen MG säger kritisera inte våra sponsorer så slipper ni mig.
  9. För att vara en dyslektiker som inte finns så får jag igång många. Som inte slutar ens när jag sätter punkt.
  10. Nej nu slutar vi för i år. JAG återkommer nästa vår igen ochh väcker er up vinterdvalllan .MED nya rön om BAvaria kanske med skilnaden mellan vävda poliester dukar.
  11. JAg påstår tydligen att Bavaria har livsfarliga defekter. desuitom heter jag johan och seglar tjörn runt.DEt börjar bli dags att lugna ner er lite i försvaret av Bavaria. Bavaria levereras med de billigaste seglena ELvström kan göra i ett matireal som andra segelmakare använder för att göra säckar av. ÄR detta sant eller inte.
  12. Vill du förklara vad i min kritik av bavaria som är så ila att det närmar sig åtalbart. Ja håller mig till fakta.
  13. Min Cumulus är över 30 år gammal blir en Bavaria så gammal. Ett av bavarias trick är att standard priset är väldigt lågt men vill du ha tex fungerande segel så måste du köpa tilll för dyra pengar. Standard seglena är av så billig duk att dom inte duger på krysen. OSv på flöera andra områden.SEN är debaten som att jämföra en armani kavaj med en överlevsnads jacka under rubriken yterplag. Ska du på fest eller vandra i fjälen.
×
×
  • Skapa nytt...