Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

LeoJohansson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av LeoJohansson

  1. Vilket år slutade Buster med popnitning och varför är det sämre? Hittade på busters hemsida instruktion på hur man via skrovnumreringen kan få reda på båtens tillverkningsår 1977=A 1978=B 1979=C o.s.v. så det borde vara lätt att undvika ponitarna om någon vet när de slutade?
  2. Buster är fortsatt intressant men nackdelen är lite väl dyra i inköp i förhållande till hur många personer som får plats (4 till max 6 pers). Men man får väl igen pengarna om man säljer igen antar jag. Gummibåtar verkar kunna ta riktigt många personer t.ex. SweMarin 470 Super Sport. Tål 50 hk och tar 12 pers koster 19100 kr ny. Någon som testat?http://www.swemarin.se/batar/gummibatar/470supersport.htm Vill gärna höra lite mer om Buster, om man köper en vad bör man titta på när det gäller fel och brister?
  3. Har köpt stuga i Grebbestad och ska nu köpa båt för att använda när jag dyker, fiskar och tar mig ut i skärgården. Problemet är att det är hyfsat svårt med att få båtplats så jag behöver en båt som man lätt kan ta på trailer. Dessutom måste den tåla tung dykutrustning. Någon som har något förslag eller egna erfarenheter? Har funderat på aluminiumbåtar typ Buster eller gummibåt av större modell. Tänkte inte lägga sådär våldsamt mkt pengar heller max 50 -60000 kr. Vad hade du valt och varför?
×
×
  • Skapa nytt...