Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

baretta200

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om baretta200

  • Placering
    Kadett
  1. Pratade med en sadelmakare och han sa att man kunde använda kemisk bensin, galonet coh konstlädret blir då som nytt utan att förstöra det på något vis. Det finns att köpa hos alla färghandlare.
  2. Gå in på blocket och kolla, det finns pumpar där för ca:500:-. Annars kan du ju alltid knalla in på en marin firma och kolla om dom har en axel som ligger och skräpar. Men på blocket finns det så du vet!
  3. Hej har funderat på att döpa om min båt, men har hört att det ska betyda otur att döpa om båten så man står ju i valet å kvalet. Den heter ju Tail Wind idag ganska tråkigt namn tycker ja
  4. Jo gärna kåpan också som pumpen sitter på!
  5. Hej! Jag undrar om det är någon som har en impellerpump liggandes till min motor, Aq151c. Om ni har det så hör gärna av er på nåt sätt! Mvh Paul
  6. Ja det finns det ju, men det är ju inte alltid man planera in en tankning på en viss tid och en viss dag! Ja det finns ju en i Juniskär oxå, man vill ju slippa åka hit oxh dit för att tanka det är ju trots allt en bit att åka dit, och en hamn stad ska väl ha en sjö mack! Man tycker att det skulle finnas en i S-vall hamn, för det finns ju behov för det! Dom skulle absolut inte gå med förlust, jag förstår inte riktigt vad det sitter i???????
  7. Hej! Jag undrar varför det inte finns några sjömackar i Sunsvalls området? Helt sjukt att en hamnstad som Sundsvall inte har en enda sjömack eller möjligheten till att tanka, när det nu behövs!
×
×
  • Skapa nytt...