Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Dask

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Dask

  • Placering
    Kadett
  1. Tackar för svaren det får väl bli en 25-30 hk fyrtakt men de kostar lite mer... men men
  2. Dask

    Byte av motor

    Har en crescent 430 men en tvåtakt 25hk på och funderar på att byta till en 15 -20 hk fyrtakt. hur mycket i fart minskning kan man räkna med. Båten väger utan motor 330kg och gör i dag strax över 20 knop. Om man går ner till 15 hk fyrtakt tror ni att man kan få problem med planning då. Tacksam för svar. Kolla gärna på min sjöbod så får ni se hur båten ser ut.
  3. Hej Fiskar en del i rörsjön mest fluga dock men när jag fiskar med drag är det små skeddrag 5-12g men silver och blått eller riktigt skrikiga färger gul och röd. Svarta spinnare brukar också funka bra.
  4. Dask

    Fet gädda

    Hej tänkta bara bjuda på en fet gädda min polare landade i september i år. En trög fiske dag som slutatde med vansinigt hugg och en god stund senare lyfte jag upp en gäddda på 11,2kg i båten med händerna (håven var för liten ).
  5. Hej Jag har en evinrude 25HK som går dåligt den saknar tomgång och sedan är gasen sen vilket bör höra till samma problem alltså gasen tar inte fören efter cirka 7 cm gas på drag det är en styrpulpet med elstart någon som har en ide vad det kan vara
  6. Jag har en glasfiber båt från 60talet sägs det och den ska vara amerikansk den har ca 4,6 lång och 2 bred, styrpulpet. Är det någon som kan komma med förslag på hur stor motor man kan ha på den. har ingen bild på den tyvärr
×
×
  • Skapa nytt...