Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

Anders80

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Anders80

  • Placering
    Kadett
  1. Tjena alla glada båtälskare. Har en liten fråga till er som haft/har en Draco 2400 Styling vilka för och nackdelar den båten har. Skriv allt ni kommer på.
  2. fan billigare hittar man inte. Tack för den upplysningen. /Anders
  3. har för mig att det kostar 250 per år.
  4. Anders80

    jula kylskåp

    Hur mycket drar den om man jämför ett isoterm eller liknande?????
  5. Har ingen isatt ännu, fick med den när jag köpte båten. Tänkte kolla om vad ni tyckte. En riktig menar jag med att köpa en helt ny (Dyrt)
  6. Anders80

    Värmare

    Hejsan alla glada båtägare. Har en liten fråga gällande båtvärmare. Har en gammal bilvärmare som är konverterad till en diesel tror ni man kan ha den i båten eller bör man köpa en riktig? (fungerar bra) Tacksam för svar.
  7. Ärligt talat vad menar du? det finns väl ingen Coronet 22 med en akterhytt eller? lägg isåfall ut en bild på denna har aldrig sett en sån. (Vi har haft Coronet i familjen i över 15 år och har aldrig sett en sådan) P.s kolla in modellpogramet på www.coronet.nu
  8. Jobbar redan som ett svin, och båten har jag fem mil till så man hinner inte med så mycket, vi fick tillökning i familjen för fem veckor sedan å lilltjejen tar mycket av min vakna tid just nu men till våren blir det bättre.
  9. Är det någon här som är medlem i BaylinerClub of Sweden. Är det en bra klubb? Ni kan väl skriva ett par rader om klubben som ni tycker den är.
×
×
  • Skapa nytt...