Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

loffe

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    46
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om loffe

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Kan lägga till att segelbåten är lite drygt 30 fot, mellan 30 - 35. Jag vet ju vad det är för båt men är medvetet lite vag i min beskrivning i nu läget.
  2. Tack för försiktighetsuppmaningen. Tanken är att det är någon som jobbar som elektriker som tar sig an installationen, amatör el-installationer kan jag göra själv.
  3. Tänkte höra här om det är någon som, mot ersättning, kan hjälpa mig med elen ombord. Det är en segelbåt i plast, från början av 80 talet. Främst är det en ny Elpanel/elcentral som behövs och att tex radio, belysning, lanternor, instrument och mätare fungerar. Jag och båt finns i Järfälla.
  4. Hittade en äldre tråd, kanske har du redan sett den? Vikten verkar de oense om. https://www.google.se/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.maringuiden.se/forum/topic/52200-princess-35-omd%25C3%25B6men-och-erfarenheter/&ved=0ahUKEwjTpaKp8NbOAhXEF5oKHSOXBXUQFggaMAA&usg=AFQjCNGbjOsAri0-ETOx9mHU8Wl0RzLQYQ&sig2=CxuI0dazUNL30sjNldE1Kg
  5. http://www.maringuiden.se/batguiden/;batID=956&battypID=8 Att det skiljer i vikten kan inte det ha att göra med att den gick att beställa med olika motorer och kabiner?
  6. Ja Jonas, som Gelis länkade till, är svår att slå på fingrarna när det gäller motorer. Kolla med honom.
  7. Gammal tråd men. Vilken väljer man mellan: Windy Mistral 35 HT eller Windy Bora 40. Finns det några erfarenheter här på forumet om båtarna? Årsmodell omkring 99/00.
  8. Ett annat smalt ställe är ju stendörren, strax norr. Jag som seglare kan se en utmaning att klara att kryssa igenom smalare passager men då när det är "hyffsat" fritt annars stödkör man med järngenuan.
  9. loffe

    DETROIT DIESEL

    Hur är Catepillar 3196 i förhållande till övriga, ovan nämnda? Vilken Catepillar är äldst? 3208 3196 3126 3116
  10. Om man inte servar själv vilken årskostand får man räkna med för motorbåtar i denna storlek? Om man specar upp det kanske det kan vara så här: * Båtplats, sommar * Båtplats, vinter (Inkl upptagning och sjösättning) * Underhåll, motorer (Olja, filter, drev) Lägg till eller draifrån om något är fel/missat.
  11. Hur har det gått med båtletandet? Har du köpt båt?
  12. Tack för svaren. HT verkar att föredra, ur en här aspekten.
  13. Tänkte mest att när vädret är, som nu, regnar och blåser en del. Vid bryggan: Kan man få det varmt och mysigt under eller blir det rått i båten? Under gång: Låter ett kapell mycket eller mer än ht och störs man av regn på rutor eller blir det samma som på en ht-båt?
  14. Menar förstås kapell, båtkapell. Inget annat. Senast ändrad av loffe | 20 juni 2012 | 17:15
×
×
  • Skapa nytt...