Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

walles

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om walles

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej Behöver hjälp identifiera vad det är för båt. Den är tvåkölad. Någon som vet vad det är för båt? Är ett arv och tänkte försöka sälja den. Mvh Henrik
  2. Lite nostalgi från förra sommaren. Riktigt rolig att köra, som en go-cart på vatten Den blev färdig och användes flitigt, får se hur denna sommar blir.
  3. Dyrt det där! Visste jag hade missat något. Ja det blir nog svårt med teleflex, hade varit mycket bättre med vajer (eller vad man nu kallar det där det är en trissa bakom ratten som jag lindar vajer på) så jag kan sätta taljor/block.
  4. Tack för tipset Joakim! Kollade biltema förut och tyckte det var dyrt men så farligt blev det inte nu: ratt=179 styrreglage=379 styrkabel=469 Totalt=1027:- Får nog bli det om jag inte hittar något annat.
  5. Hej Jag håller på och bygger en Galosch alá 70-80 tal från Hobbex om det är någon som kommer ihåg. Har byggt under höst och vinter och ska måla den nu i helgen eller nästa. Har kommit till styrningen, är det någon som vet var man får tag i en billig styrning? Räcker med vajerstyrning har jag tänkt men hittar inget på blocket eller nätet när jag söker, var hittar man såna delar? Skroten? Tacksam för alla förslag. Skickar med en bild på "skönheten"
×
×
  • Skapa nytt...