Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

stierna

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om stierna

  • Placering
    Kadett
  1. Hej ,förra året bytte jag bottenfärg från teflonbaserad (VC17) till Biltemas självpolerande. Efter slipning med fint vattenpapper så målades ett lager med Sealer/spärrskikt från biltema och därefter bottenfärgen. Ett år senare så är jag helt nöjd med resultatet, inget färgsläpp inga blåsor. /Leif
  2. Inga större problem att dra en albin 25 några mil, om det går med lagom fart. Har ca. fem mil till hamnen och kör utan problem med en V70.
  3. Det finns en blogg skriven av är en familj som seglar en koster till medelhavet. Färden går via kanalerna i Tyskland-Holland-Frankrike. Seglatsen genomförs under sommarsemestrarna och båten läggs upp på vintrarna. Man startade på västkusten i juli 2010 och nu har man kommit till Grekland. http://komombord.blogg.se/2010/july/ Albin 25án som bhemac tipsat om på blocket ser ut att vara en hit. Rejält med utrustning, som är nästan ny. Dessutom en kraftig turbodiesel. Kan vara helt rätt båt för en kanalåkare. Jag har själv en Albin 25 och upplever den som en bekväm båt med bra kojer och en skyddad styrplats. Den är nästan lika praktisk som den är ful. Leif.
  4. Kolla med Grefab, dom borde ha plats i någon av sina hamnar.
×
×
  • Skapa nytt...