Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

kafel

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om kafel

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ingen som vet om det är helt vanlig m16 gänga eller inte?
  2. jag vet att jag har m16, inte m20. men är det helt vanlig m16 gänga, inte något special? du länkar till SP drev inte DP ( tack iaf)
  3. har båda propellrarna kvar, märkte i hamnen att konan var borta. konan låser fast yttre propellern, de borde funka och sätta dit en bricka och en eller två muttrar, jag behöver flytta båten, köper konan bara jag får tag på en.
  4. tack, vad är det för gänga på m16 ? fin eller vanlig om det finns olika ?
  5. Jag tappade propellerkonan på min VP DP 290, bor avlägset, ingen i närheten har Propellerkonsats till salu och jag behöver flytta båten. Vad är det för gänga på konan (m16) ifall man kan sätta dit en mutten tillfälligt. Är det "vanlig" m16 gänga ? Vad är det för gänga och dimension på låsbulten?
  6. Hej, Jag undrar om någon vet om det finns några skillnader mellan Mercruiser 3.0 1992 och Mercruiser 140 (också 3.0liter) tidig -80tal? Kan man använda delar från ena till andra? //Fredrik
  7. Hur har sommaren varit med Terhin? Är ni nöjda med den? Funderar nämligen på att köpa en likadan. Senast ändrad av kafel | 21 september 2011 | 16:56
  8. Hej, en Formula ägare till här. Har en 242ls som man är helnöjd med, bra båtar dem där Formula Lite tungdrivna bara. cxdx kan Du vänligan ansöka till klubben igen, verkar som din förfrågan hamnade i skräpposten
  9. Vill inte låta nedlåtande, men planar ens båten med bara 9,8hp? Om du ska köpa nån motor så ska nog köpa en som är större. Skulle tippa 30-40hp.
  10. Okej, men om man sätter dit ett sötvattensystem så ligger ju tempen runt 85-90 som Thure skrev tidigare i tråden. Det måst väl motorn tollerera?
  11. Jo, tänkte mest på motorn ska må bättre med sötvattensystem. På usaonline så hittade jag ej någon till 7,4mpi 2000. Har mailat dit, se va de svarar. Hitta några i Usa, de ligger runt 600$ frakt 250$ till Sverige. Skulle vara behändigare och hitta ett i Sverige.
  12. Ok, funderar också på och sätta dit sötvattenkylning. Men har ej lyckats hitta någon som passar till mpi, har bara hittat till vanliga 7,4 och 454. Varifrån köpte du? Minns du hur mycket de kostade?
  13. Japp den är sjövattenkyld, men om man byter termostat borde de inte bli bättre/få högre temp då?
  14. Har en Mercruiser 7.4 mpi. Vad är normaltemperatur för en sån motor? Min ligger runt 60, verkar som de inte blir tillräkligt varm? Tycker att den borde liggar runt 90?
×
×
  • Skapa nytt...