Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

kepersson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om kepersson

  • Placering
    Kadett
  1. Var hittar man reservdelar till Viking Flytvästar Patroner Cartridge Lampor
  2. Var hittar man reservdelar till Viking Flytvästar Patroner Cartridge Lampor
  3. Är det någon som känner till en osymetrisk hydraulstyrning för utombordare. Det vill säga den sitter i styrröret på ena sidan och kolvstången går genom styrröret och ett vinkelstag upp till motorn. Fabrikat? Det känns tydliga kolvpumptag i rattpumpen rätt? Det tar inte stopp i ändläget utan hugger o pumpar vidare i rattpumpen rätt? Vore bra om någon kände till styrningen i fråga.
  4. Tack du. Det fanns tre st men jag håller med om att den med Suzuki 70 är nog klart intressantast.
  5. Hej har någon rattat Olympic 500 och 580 ? Synpunkter mm
  6. Såg en med en Yamaha F100 tror ni det räcker.
  7. Kors. det var mycket kul att titta på och söka bilder efter. Men de är nog lite för stora för mig. kanske någonstans 5-5.8 eller så. Vi kör en runda till så får vi se vad som kommer upp.
  8. Vilken är den bästa trollingbåten som finns? Tyck till.
  9. Någon som kan berätta lite egenskaper om Yamarin 5810 Hur går den i sjön? Detaljkvalitet? Tung eller lättdriven? Rek. motorstorlek M.M.
  10. Det är stor betydelse vad du menar för utbildning. Högfartcertifikat måste du ha om du skall köra yrkesmässigt. Detta är redan nu ett måste för fartyg som gör mer än 35 knop. Kom ihåg att du även måste ha skepparexamen kattegori VIII samt friskintyg för sjöfolk. Har nyligen gått utbildning för högfartcert. hos Spectre, den var bra. Se spectre.se För frtidsbåtar behövs ingen formell utbildning.
  11. Att motorn övervarvar lite (när den är inkörd) Tycker jag inte spelar så stor roll. Hur ofta är du ensam med ren båtbotten och ligger på för fullt. Kan ofta vara bra att ha den kraften med folk i båten eller last och beväxt botten. Får givetvis inte vara någon enorm övervarvning. kepersson.
  12. Vet någon när Yamaha F 100 gick över från förgasare till insprutning?
  13. Jag har sökt efter Kalmar Mekaniska Verkstad men hittar det inte. Kanske någon vet tel. eller webadress.
  14. Jodå det är en kameva av märket KaMeVa. sen är motorn bytt senare till Misubishin. En hydraulkolv sitter på proppelleraxeln med två slanganslutningar. Vid den ena anslutningen är godset spräckt.
  15. Kan det vara så att någon har satt dit en spik som vridit sig runt axeln. Då uppstår detta fenomen. Bara att ta bort den o sätta dit brytpinne.
×
×
  • Skapa nytt...