Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Tressfjord

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Tressfjord

  • Placering
    Kadett
  1. Hej jag har ett litet problem med att hitta rätt färg nr till mimn orrskär 27 - 78 Båten är från 78 och är i mina ögon inte riktigt vit utan beige. Hos international hittade vi ett som vi trodde var rätt nr 812 men denna var aldeles för vit. Är det någon som kan hjälpa mig ?
  2. Tressfjord

    Propeller

    Hej igen ytterligare en fråga ang min Orrskär 27 -78 Jag undrar vad det skall vara eller bör vara för propeller till båten? motorn är orginal AQD 40 med 280 drev Mvh Per
  3. dom som säger sig kunna mycket om de här gamla motorerna säger att det är ett ganska vanligt fel när o-ringen i botten ger sig. Tydligen efter några varmkörningar med en allt för hög temperatur. Det var branchfolk som tipsade mig och sedan öven tittat på motorn.Kylvätskenivån ska bara stiga med 6 % i expansionskärlet men nu trycker det ut all vätska så fort jag belastar motorn.
  4. Hej jag har en Orrskär 27 med en aqd 40 motor i. Mitt problem är att ett foder har sjunkt och därmed för högt tryck så att kylvätskan trycks ur expansionskärlet. Om det nu är ett foder eller fler som har sjunkt spelar inte så stor roll min fråga är hur svårt är det att ta ur foder och byta den o-ring som som tätar i botten. Naturligtvis så har jag tagit ur motorn och har denna på en bänk. jag tar gärna emot tips hur man går tillväga för att lösa problemet Mvh Per
  5. Hej jag har en Orrskär 27 med aqad 40 som går varm när man belastar den. redan vid 3000 varv så närmar sig tempen 100 grader. jag är ny med den här båten köpte den i höstas och då var det ej några problem. vad att göra?
  6. Tressfjord

    Bavaria 30

    Var skall du titta på 30:an.Har varit och tittat på en 32 och det verkar precis hur bra som helst.Ägaren till båten var mycket nöjd med kvaliten och servicen.Nu var ju båten för all del bara ett år gammal.
  7. Ja jag håller på att klä om båten ut och invändigt samt att dra ny el då jag tyckrt att den laddar för dåligt.Gick en el kurs i båtelektronik det var den bästa kurs jag gått någon gång.
×
×
  • Skapa nytt...