Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

draco

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    526
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om draco

  • Placering
    Flottiljamiral

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. draco

    Har blivit lurad!

    Hej men tyvärr kommer du inte kunna häva köpet, motor och båt är för gammal och man får räkna med motorbyte om den är äldre en 10år fråga en besiktningsman. Man är skyldig att kontrollera båten själv eller om man ej anser sig ha tillräcklig kunskap ska man ta hjälp av det. Det är en bra båt men motor närmar sig slut efter 30 år. Lägg inte ner förmycket pengar och tid utan se dig om en ny variant istället, 4,3 5,0 eller 5,7 skulle jag välja ( har haft en 21 själv med v8:a. Lycka till
  2. Hej! Alla propeller modeller gör olika i vattnet, Ballistic är en bra propp men inte speciellt bra noslyft med den. Normalt får man mindre varv med en rostfri jämfört me alu pga kavitationen blir mindre. man kan bara jämföra samma prop modell i olika stigningar med hur mycket varvet ändras. om du varvar 4900 med 17 ballistic så hamnar du ungerfär på 5200 med 15 ballistic och förmodligen sama fart. Det finns olika propeller modeller för olika bruk, du kanske behöver en som lyfte nosen mer.
  3. draco

    värmare

    Känner ni till denna värmare? http://www.blocket.se/stockholm/Diesel_varmare_3_4_8_kw_37417658.htm?ca=11&w=1
  4. Känner nån till denna värmare? http://www.blocket.se/stockholm/Diesel_varmare_3_4_8_kw_37417658.htm?ca=11&w=1
  5. Hej. www.marindelsbutiken.se dom har rostfria proppar till 280&290drev
  6. NEj det skada inte vad har du för drev?
  7. hej! jag har skickat ett mail till dig
  8. Ursäkta!!?? vet du något om marinmotorer???
  9. Det är ett komplett renoveringskit till motorer, Innehållande: kolvar,kolvringar,samtliga tätningar och packningar,oljepump,lyftare,kamaxel,kamlager,vevlager,ramlager,fryspluggar,kamdrivningskedja med kugghjul,ventiltätningar osv.
  10. Varför renoverar du inte din aq200d det blir bättre! en insprutning från bil som ej programeras om(eller ställs om tbi) fungerar ej den kommer bränna hål i kolvarna. Kammen är helt fel!! Förtändning på bilmotorn kommer knäcka ventilerna.du måste byta till max 32graders förtänding osv. Din aq 200d kan du få ut 330hk med hjälp av nytt masterkit och förgasare och få en BETYDLIGT bättre maskin en den andra! ett masterkitt till din motor och en förgasare anpassad kostar totalt under 15000:- och då har du allt i motorn nytt!!.
  11. Hej det finns speciella propellrar för extremt hissade motorer hör av dig om du behöver hjälp.
  12. En start motor till mercruiser är inte dyrt,Köp ny. som det sagts det är vanligt att dom börjar bråka med att bara klicka. Om du mäter spänningen på batteriet när du försöker starta så ser du om det är det.
  13. Är det verkligen glappet? problemet är oftast skrovet.Har du funderat på speedrails? Hydraul är absolut skönare att köra med men jag tror inte ormningen blir mycket bättre. Hardu känt på styrhjälmen och kollat glappet där, Det är ofta glapp vid styrgaffeln och hjälmen vilket gör att drevet slår fram och tillbaks. Jag hade det själv och har nu bussat om hela så den är helt stum. Jag kör själv med teleflex men har nu servo pga tyngden och motorkraften som jag har.
×
×
  • Skapa nytt...