Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

hajenhajen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    76
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om hajenhajen

  • Placering
    Kapten
  1. Hej. Har en 40HK Mariner 2 takt, men skulle vilja byta upp mig till 60-75 hk, fast äldre. Motorn alltid servad, mycke bränslesnä, sitter idag på en Ryds 478, och i mycke gott och fint skick. Nån som vill göra ett byte?
  2. Tänkte köpa en ny propeller. Förslag? Den jag har idag, orkar knappt när 4-5 st sitter i båten, varvar knappt över 4000 varv Förslag?
  3. hej. har en fråga ang propeller. Har en ryds 478 gt,, med en mariner 40hk, var 5st i båten, o den varvade knappt över 4000 varv. Vet ej idag vad för propeller som sitter på , men kan tänka mig orginal.Vad gör jag för att den ska gå kanske nsabbre, alt starkare? utan att byta motor. Åker jag ensam i båten varvare den runt 5500 o gör ca 25 knop, MAX Vad kan jag gör? Fråga två, har kolla på plast propeller, med fyra blad? är dessa bra? vad är skillnaden mellan 3 blad och 4 blad....??? Var rekomenderas ?
  4. Hej. Har en ryds 478 o söker en tillfällig plats, sommar plats eller gäst plats nu i sommar, stocholm innestad, nån som vet vart man kan vända sig? Mvh Kristian
  5. har en mariner 40hk, men vad är det för tumm på min propeller, det är en original, men skulle ev behöva en mindre, för att den ska axa snabbare o starkare..vad ska jag köpa? o vart köper jag den, o pris?
  6. om jag inte har hydral då, vad gör jag då? båten är en ryds 478 -04
  7. Har en ryds 478, men ratten har blivit trög styrd, vad kan jag göra för att den ska gå lätt att styra ?
  8. Har en RYds 478 GT. Hur kan jag göra så den går lite snabbare alt starkare utan byta motor, nu sitter en marine 40 hk på. Kan man trimma motorn?
  9. det bästa är www.greenhulk.net tror jag det är...annars sök på google greenhulk
  10. Hej. Har återigen köpt en ny båt, ryds 511, men har nu ingen plats. Nån som vet ledig plats nära Stockholm eller i Stockholm, gästplats, eller bara hyr ut en plats i sommar ? Kommer att bli medlem igen i en båtklubb, men svårt hitta en ledig plats just nu. Vore tacksam för svar.
  11. Nån som vet eller har en båtplats i sthlm innestad ?
  12. Nån som vet, bränsleförbrukning Ryds 485 DL, 40 HP
  13. tänkte mig förvaring. Vart kan man förvara sin vattenskoter ?
  14. hej. Har en vattenskoter. Finns det möjlighet att vara medlem i en båtklubb och förvara den på land ? Isåfall villka båtklubbar ? i stckholmsområdet. Då jag hört att vissa båtklubbar inte vill ha vattenskotrar. Hajen
  15. kommer att åka från näsbyviken djursholm. Bra tryck sandhamn ? camping? vandrarhem? Möja ? Djurö ? stavsnäs?
×
×
  • Skapa nytt...