Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

sebastian

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om sebastian

  • Placering
    Kadett
  1. Hej jag håller på att koppla in 3 st M300 batteriladdare i båten , kan jag sätta en laddare på startbatteriet och två på servicedelen utan att startbatteriet börjar koka .
  2. håller på för fullt med att polera båten med Autosol men den tog slut så jag köpte biltemas metalpolish som är hälften så dyr men funkar lika bra.
  3. Det kan vara sjövattenpumpen som läcker igenom packboxarna,det gjorde det på min md11c och då fick jag vatten i oljan.
  4. Jag sjösatte för några veckor sedan men har bara varit ute en gång.Gammla bettan gick som en raket som vanligt ,34 knop med 300rpm övervarv så några knop till kan man hämta.Funderar på att sälja pga tappat intresse,någon intresserad?
  5. kolla så att inte kamremmen har hoppat över några kugg ,jag hadde det problemet mad min aq140.Det brukar bli rost på kamdreverna och när båten har stått över vintern så fastnar kamremmen och sen när du vrider på starten så kan det kugga över
  6. Orginal förgasaren till 271 är Holley 715 med stagger jetting .
  7. Jag fick ett tips av verkstad att slå in träkilar mellan hjälm och sköld
  8. Det skulle vara kul att veta hur många Monark 670 det finns på västkusten,man skulle kanske kunna ordna en träff.
  9. Kul att höra att Monark har tillverkat en med V8.Kan du inte ta lite kort i motor rummet ,har en själv som jag har satt i en V8 i.Min drar 1,6 liter i 24knop . Har startat en ny Monark klubb Gå med vet ja den gammla är inte aktiv längre.
  10. Gå in på boatlife.se där finns det många kunniga som nog kan hjälpa dig,jag har fått många bra tips där angående min förgasare.
  11. Det går men är lite trångt ,men det är en liten fördel med att den blir baktung för med det här skrovet så har båten en tendens att överplana med för många hk .
  12. Singelpropp ,jag fick den försäkrad med den nya motorn också .Premien steg från 2700 till 3700 vilket är ok.Fördelen med v8an är att det finns mycket reservdelar och så är den robustare .
×
×
  • Skapa nytt...