Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Rikard79

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    230
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Rikard79

  • Placering
    Kommendörkapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag har kollat oljan i växelhuset och den va som ny kylvatten kommer det med en jäkla stråle termostaten har jag inte kollat nått på. Det sitter som små hål på undersidan av och i bak kant av ( Fick hjärnsläpp mins inte vad det heter Skeden ) som jag inte vet vad dom e till för. Plattan ovanför proppen... Vad irriterande det är när namn försvinner jaja.
  2. Den gammla va från 1975 så den här e en del nyare! Nästan 10 år nyare. Den gamla fungera inte kylningen på att den såg mer sliten ut. Den här spinner som en katt och kylningen fungerar. Tilrten va det inge fel på fylde bara på med olja så gick den så fint så.
  3. Jag vet att det står 110 på kåpan men den e inte orginal. ( sa säljaren iallafall )
  4. Nu snubbla jag över en begagnad motor endå till slut. Köpte en Johnson V4 85Hk. Hade ingen lust att lägga närmare 100 tusen på en motor till en båt jag inte ens har kört så jag vet om man e nöjd med själva båten. Nu får man bara hoppas på att motorn funkar som den ska. Den hade ståt i 2 år men hosta igång lätt! Lite strul med tilden än bara men så fort jag vet vad det ska va för olja i den så kanske den funkar igen med lite tur.
  5. Hej nån som vet vad det ska va för olja i Tilten på en Johnson V4 85 HK ? Ser ut som vanlig ATF olja röd färg! Kan det stämma? Har sökt som en tok men hittar ingen info.
  6. Sen ska man ju inte sticka under stolen med att man e jävligt sugen på en Selva 80xs heller det är ju en ren 100 HK Yamaha
  7. Känns som detta bara blir mer och mer snurrigt ju mer man forskar i det! Skulle köpt den där Yamaha 70Hk direkt då det va den första jag titta på så hade det vart löst. Imbillar mig att att Evinruden 75Hk skulle gå ruskigt bra på min båt och även Yamahan 70Hk så det e ju dom 2 det står i mellan iallafall. OM det inte dycker upp en bra begagnad snart. E ju som tidigare nämt lite galet att köpa en motor för drygt 100 friska till en gammal båt men å andra sidan så kan man ju ta med sig motorn vidare till nästa båt.
  8. Nej det förstår jag att det inte är inköpspris. Jasså så Evinrude har oxå hat strul! Hoppades på att jag hittat en motor som e enkel att handskas med ang service mm.
  9. Jo jag letar på blocket oxå men hittar inget bra.
  10. Nu har jag lite mer info. Det va en 75Hk och han ville ha 75 tusen för den. Visst den är ny i kartong men det är ju endå en 2009.
  11. Ja då jag lovar att hålla er uppdaterade å vad som händer.. Ja jag läste oxå att det det bara fans 60 sen 75 Hk frå 2004 så det va nog som sagt bara att han sa fel eftersom jag fråga efter en 70Hk. Om jag får försäkra den eller inte vet jag inte men nått bolag måste ju ta den tycker ja fan 5hk hit eller dit. Om inte annat borde det ju på nått sätt å att försäkra motorn och skita i båten.
  12. Ja får jag köpa den till inköpspris så e det klart att jag väljer den
  13. Det skulle va en 70 Hk! Men fanns det 2009? Annars sa han väl bara fel för att jag fråga efter en 70 HK och det kanske är en 75 Hk.
  14. Tack till er övriga som svarat! Det ni skriver e ungefär mina tankar och vetskap oxå.
×
×
  • Skapa nytt...