Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

AntonHelmers

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    67
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om AntonHelmers

  • Placering
    Löjtnant

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. AntonHelmers

    tuber?

    Tube= Ring, gummiring! Dom trekantiga brukar bara tvåsittsiga och runda brukar vara ensistiga.. Själv föredrar jag utan hål man sitter i. Utan är bara som en platt ring, Ungefär 20-35 cm tjcok! Airhead är det som tillverkar dom!
  2. Har haft exakt samma problem med min Yamaha 55hk. Jag sökte efter sprickor och sånt i bränsleslangarna osv. Hittade bla att det kom in luft in i bränsleslangarna genom ett sprucket bränslefilter (locket). Det blev skilnad på en gång.. Det är ganska lätt att kolla, Pumpa på blåsan och titta/lyssna om det pyser ut luft.
  3. Den drar alltså 0.4 distansen. Det tycker inte jag är så mycket. Vad har du för båt?
  4. AntonHelmers

    YAMAHA 40

    Testa att föra in en ståltråd in där kylvattnet sprutar ut. Då kan det släppa, om inte får du ta loss slangarna och kolla så det är sitter en saltpropp eller nåt annat skit. Om du gjort det och problemet kvarstår så får du nog byta impeller. Ja, jag har varit med om det och det löste sig med ståltråd.
  5. Självklart behöver man det! Den första bilden var mer hemsk än rolig! :-(
  6. Jag vet inte riktigt hur den ser ut, lägg in en bild så kanske fler kan jag hjälpa dig!
  7. AntonHelmers

    Räcker 30 Hk

    20 knop? Är det sant?! Ok, men dom håller för betydligt mer 30hk duger bra.. Tuberna är rätt lätta att dra..
  8. 140cm bred. Det känns som det är en sportbåt... En smal en, det går nog rätt fort med 50hk. Vad är det för båt?
  9. Jag sålde min Vator 15DL med en 55hk evinrude, allt från 78 i väldigt bra skick. Utan trailer. Fick 35000kr Är den som du pratar om väldigt fin så får du räkna med att lägga iaf 40000kr med trailer..
  10. Precis som Per säger. Har också sprayat om motorn med Biltemas spray, bra reslutat! Och 35kr är ju svårt att komma under..
  11. Ställ frågan på fendern.se. Folket där kan nog svara dig rätt omgående. Jag skulle gissa på en oldenburg.
  12. Ruggat upp hade jag naturligtvis gjort. Fick inte med det i inlägget i all hast. :-)
  13. Hejsan! Jag har testat vax från biltema. Jag tycker det var värdelöst. Min båt var solblekt men när jag vaxat av så blev det ingen skilnad. Sen testade jag med en kvalitets produkt och då var det en stor skilnad. Dess värre kommer jag inte ihåg vilket vax det var från biltema. Men jag jämförde med International och turtlewax. Biltema är ju också halva priset mot allt annat. Får man inte glömma. Man kan ju alltid köra rengörning med Biltema grejer. Men själva polishen bör göras med riktiga grejer för bästa resultat. Sen luktar dom riktiga kvaitets grejerna mycket godare
×
×
  • Skapa nytt...