Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Coronettan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    34
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Coronettan

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej När jag startade min vp5,7 Gs med SX-drev så kom det små droppar av olja eller bensin ut med avgaserna som spred sig på vattenytan. Är det någon som vet vad detta kan bero på? /Björn
  2. Hej, Ska man köra med autosol,polering, vax eller bara med djuprengöring, polering och vax. Gjorde det första alternativet förra året på min gamla Coronet från -70. Är rädd att man slipar av gelcoaten om man använder autosol varenda år. Tacksam för synpunkter.
  3. Hej. Jag skulle vilja montera min laptop i ftaket för att sedan kunna fälla ner skärmen när jag ska använda mina elektroniska sjökort. När jag fäller ner skärmen så blir bilden förstås upp och ner. Nån som vet om det finns nån drivrutin som vrider bilden 180 grader?
  4. Hej På sidofönstren till min Coronet 24 Cabin sitter en aluminiumlist med invändig karroserilistlist i gummi, ca 30 cm lång. Nu har den ena listen försvunnit varför jag måste jaga en ny. Någon som vet var jag kan få tag i Al-list och gummilist (kuntze har ej)? Andra tips.
  5. OK. Jag la in samma fråga på på tre olika forum under bryggsnack. Det var alltså fel?
  6. Hur skiljer man på mahogny och teak. Svårt när det är behandlat med olja och fernissa. Något tips?
  7. Hur skiljer man på mahogny och teak. Svårt när det är behandlat med olja och fernissa. Något tips?
  8. Hur skiljer man på mahogny och teak. Svårt när det är behandlat med olja och fernissa. Något tips?
  9. På mitt SX drev går kylvattnet ut utanför skölden tillsammans med avgaserna. På drevet sitter flera småhål för sjövattenintaget
  10. Har ett SX-drev som jag tänker plocka av. Eftersom det väger lite grann skulle jag behöva en kärra/vagn som är anpassad för montering/demontering av drev. Något tips?
  11. Oljan kan vara grå utan vatten. Om man nyligen har kört drevet så kan oljan skumma.
  12. Hej, Byte olja i mitt SX-drev häromdagen och fann den gråaktig, alltså vatten i. Jag har hällt i ny olja. Var kan oljan ha kommit in? Bälgarna? Är det nåt jag bör göra inför vintern? Tycker att packningarna för tömskruven och breddskruven såg lite slitna ut.
  13. Hej Prövade nu i helgen med att starta med stängd servicelucka. Höll in knappen 90 sek. Väntade 10-15 min. Ingen värme. Öppnade luckan för att känna på koppen. Den var iskall. Kan behöva trycka in knappen flera minuter tro?
  14. Någon större skillnad på ledningarna är det inte men jag ska mäta spänningen och se.
  15. Hej. Jag har två vindrutetorkare där den ena går som den ska medan den andra går väldigt sakta. Nån som har en ide' vad det kan bero på?
×
×
  • Skapa nytt...