Jump to content
Saturday 02 December 2023

sincro

Medlemmar
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sincro

 • Rank
  Fänrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inget kul jobb☹️ Hur rensar du slangarna? Jag får skaffa mer torkypapper det går åt en del! Det rinner rätt ut på durken om jag låssar slangarna!
 2. Tack för tipsen! Jag har kollat överdelen på pumpen och efter en sprängskiss! När jag flyttar reglaget så märker jag att den slår över till utpumpning men det händer inget… jag ska kolla dom andra tipsen jag fick!
 3. Tack för tipsen! Jag har kollat överdelen på pumpen och efter en sprängskiss! När jag flyttar reglaget så märker jag att den slår över till utpumpning men det händer inget… jag ska kolla dom andra tipsen jag fick!
 4. Hej! Det går inte pumpa ur toaletten till septitanken har nyss bytt packningarna i pumpen! Det går att pumpa in från havet men inte till septitanken!
 5. sincro

  Efterforskning

  jag ägde denna båt med VP mb2s i för ungefär 10 år sen! sist jag såg den var på Smålandsakioner såldes där förra våren! skulle vara roligt att komma i kontakt med nuvarande Ägare! jag la ner väldigt mycket jobb på den både ny inredning och målning och motorinstallation!mm kunde vara roligt att delge historia av denna båt och var den finns nu!
 6. sincro

  Saildrive

  Samma här! Sist jag bada var när jag halka i från ett halt berg...
 7. sincro

  Saildrive

  Det är väl att det är bekvämt och går lite tystare! När man kör längre sträckor! Men många använder segelbåtarna mer som motorbåtar! Hur fin vind som helst och kör ändå med motorn!
 8. sincro

  Saildrive

  Jo det är bara att jag har långa lådor som sitter där och under sittbrunnen! Får nog mäta och fundera på vilken lösning som är bäst! Utan att inskränka för mycket på utrymmena! Men det enklaste är nog ändå att placera den där bakom trappan! Det finns ju många blindutrymmen man inte använder i en båt!..
 9. sincro

  Saildrive

  Ja det var också en variant! Man slipper ju vibrationer i rodret med den placeringen! Jag fundera på om jag skulle montera in en saildrive 330 vid sidan av trappan mot stickkojen på min Maxi 77 om det nu blir bra att ha den där på något sätt! Har ingen inombordare än! Bara i tankestadiet ännu! Vill inte offra trappan jag gjort när jag var båtsnickare!
 10. sincro

  Saildrive

  Jag har för mej att jag sett en inombordare som sitter åt sidan inte i mitten som dom brukar!på en fenkölad båt! Tror det var en Volvo penta Mb2 s eller Saildrive bensinmotor! Någon med erfarenhet av detta tänkte hur båten uppför sej med den placeringen?
 11. sincro

  Comfortina 32

  ja det kan jag tro!det var ett bra tips! borde nog fundera över ett sådant ingrepp på min med! om inte den går bättre nästa säsong när jag sjösätter den! jag tackar för detta!
 12. sincro

  Comfortina 32

  okej! det låter ju bra! jag har inte sett den under ännu vi köpte den i vattnet nu på sensommaren! det kanske är massa beväxtning på propellern och skrovet.
 13. sincro

  Comfortina 32

  Våran verkar varva ut men det det blir ingen fart. men den har legat still mycket i sommar så det är nog mycket beväxning nu!
 14. sincro

  Comfortina 32

  Hej! jag undrar hur många knop är det normalt att denna båt gör med en volvo penta 18 hk?våran gör bara 4 knop!/ Martin
 15. sincro

  Sinkro 63

  Hej! jag har nog inte mer än det som finns på denna sida! jag har själv sökt på nätet efter mer uppgifter om denna båt! Mvh! Martin!
×
×
 • Create New...