Gå till innehåll
lördag 16 december 2017

sincro

Medlemmar
 • Innehålls Antal

  22
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om sincro

 • Placering
  Kadett
 1. Efterforskning

  jag ägde denna båt med VP mb2s i för ungefär 10 år sen! sist jag såg den var på Smålandsakioner såldes där förra våren! skulle vara roligt att komma i kontakt med nuvarande Ägare! jag la ner väldigt mycket jobb på den både ny inredning och målning och motorinstallation!mm kunde vara roligt att delge historia av denna båt och var den finns nu!
 2. Saildrive

  Samma här! Sist jag bada var när jag halka i från ett halt berg...
 3. Saildrive

  Det är väl att det är bekvämt och går lite tystare! När man kör längre sträckor! Men många använder segelbåtarna mer som motorbåtar! Hur fin vind som helst och kör ändå med motorn!
 4. Saildrive

  Jo det är bara att jag har långa lådor som sitter där och under sittbrunnen! Får nog mäta och fundera på vilken lösning som är bäst! Utan att inskränka för mycket på utrymmena! Men det enklaste är nog ändå att placera den där bakom trappan! Det finns ju många blindutrymmen man inte använder i en båt!..
 5. Saildrive

  Ja det var också en variant! Man slipper ju vibrationer i rodret med den placeringen! Jag fundera på om jag skulle montera in en saildrive 330 vid sidan av trappan mot stickkojen på min Maxi 77 om det nu blir bra att ha den där på något sätt! Har ingen inombordare än! Bara i tankestadiet ännu! Vill inte offra trappan jag gjort när jag var båtsnickare!
 6. Saildrive

  Jag har för mej att jag sett en inombordare som sitter åt sidan inte i mitten som dom brukar!på en fenkölad båt! Tror det var en Volvo penta Mb2 s eller Saildrive bensinmotor! Någon med erfarenhet av detta tänkte hur båten uppför sej med den placeringen?
 7. Comfortina 32

  ja det kan jag tro!det var ett bra tips! borde nog fundera över ett sådant ingrepp på min med! om inte den går bättre nästa säsong när jag sjösätter den! jag tackar för detta!
 8. Comfortina 32

  okej! det låter ju bra! jag har inte sett den under ännu vi köpte den i vattnet nu på sensommaren! det kanske är massa beväxtning på propellern och skrovet.
 9. Comfortina 32

  Våran verkar varva ut men det det blir ingen fart. men den har legat still mycket i sommar så det är nog mycket beväxning nu!
 10. Comfortina 32

  Hej! jag undrar hur många knop är det normalt att denna båt gör med en volvo penta 18 hk?våran gör bara 4 knop!/ Martin
 11. Sinkro 63

  Hej! jag har nog inte mer än det som finns på denna sida! jag har själv sökt på nätet efter mer uppgifter om denna båt! Mvh! Martin!
 12. Autopilot till dator med gps puck?

  Ja tydligen finns det många program! jag ska nog köra med seaclear så länge. bara jag får det att funka med autopiloten med! jag tackar för alla tips!
 13. Autopilot till dator med gps puck?

  Tack för detta tips!
 14. Hej! jag har en bärbar dator med Seaclear program och en gpspuck kopplad! fungerar perfect! men så har jag köpt en autopilot simrad och tänkte jag skulle koppla ihop dom så att jag kan lägga upp rutter som autopiloten följer! någon som vet hur man kopplar?
 15. Båtköp

  Sweden Yachts! där får du en snabb seglare, hög kvalite och mycket fin inredning och även snygg att se på! mm! mvh! Martin
×