Jump to content
Sunday 05 February 2023

micke_102

Medlemmar
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

micke_102 last won the day on April 12 2021

micke_102 had the most liked content!

Community Reputation

38 Expert

1 Follower

About micke_102

 • Rank
  Örlogskapten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Styrboxen till spelet på en 320 -07 sitter på bb sida långt bak under akterdäck, så kablarna går dit först.
 2. Man måste ha ett kort i navigatorn som synkas mot Active Captain om du vill ha uppdateringar direkt från appen. Så funkar det i min navigator.
 3. Originalgeneratorn på D4/D6 har tempsensor så den klarar detta. Jag hade kopplatcså att generatorn laddarcstartbatteriet och dcdc- laddaren laddarcdina nya batterier
 4. Jag tyckte att Mente var alldeles för långsam, trimmade inte båten rakt. Jag är bättre på att trimma 🙂. Är inte säker på trimplansmärket men tror Bennet iaf hydraliska. Mente var enkel att montera.
 5. Jag monterade i en Nimbus 320, fick inte Mente att fungera tillfredställande. Testade olika känslighetgrader osv men icke så Mente monterades ur och såldes vidare.
 6. Nu har jag fått återkoppling, jag får pengarna tillbaka då jag också fått ett "brännhål". Solcellen tål inte att vikas "negativt", from nu kommer det en ny bipacksedel med solcellen där sådan information finns med. Helt värdelöst på en båt... Blir till att leta vidare
 7. Ok får jag ingen återkoppling de närmaste dagarna så vet jag vad jag gör.
 8. Jag har reklamerat till leverantören jag köpte av. Reklamationen gjordes igår och leverantören svarade nästan omedelbart att det ska kontakta Sunbeam.
 9. Har du gjort någon reklamation än?
 10. Kastade ut vår Jabsco till en Dometic Masterflush pga av läckage trots rengöring och packningbyten 3 ggr första halvan av säsongen. Inte ångrat bytet en sekund.
 11. Så där ser min också ut i andra vecket. Har lagt handen över en cell i taget och alla celler ger effekt fortfarande men har som max fått ut 57 w under semestern
 12. Kan vara mahognyfaner på en av bilderna, det är lätt att slipa igenom fanerlagret (oavsett vilket träslag det är).
 13. Vi har en 320 med en d4. Vi har haft haveri men jag vet orsaken den hårda vägen. Det är viktigt att motorn kommer upp till max varvtal med fullgas. Vi har minskat stigningen på proppen 1 tum. I övrigt tycker jag det ät bra maskin.
 14. Tailcurrent är för hög, läs instruktionsboken om vad den ska vara för värde. Min står på 1,5% det har med laddningsströmmen att göra och visningen av batteriladdningen. Finns annars en bra grupp på fb om just Victrons grejer.
×
×
 • Create New...