Jump to content
Friday 02 June 2023

micke_102

Medlemmar
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

micke_102 last won the day on April 12 2021

micke_102 had the most liked content!

Community Reputation

40 Expert

1 Follower

About micke_102

 • Rank
  Örlogskapten

Profile Information

 • Location
  Stockholm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet ej... misstänker någon uppgradering av något slag, är iaf samma mottagare, kan inte svära på att det är samma fjärr.
 2. Jag har fått tillbaka fjärr och sändare och monterat tillbaka grejerna i båten, funkar bra vid testning i hamnen.
 3. Marinsystem (som jag köpte av) undersökte det hela genom kontakta Sleipner. Jag ringde och pratade och fick bekräftat av Sleipner innan jag skickade fjärr och mottagare till dom. Så om jag vet eller vet får du tolka som du vill 🙂
 4. Vet ej, du får ringa och fråga. Min fjärr tappar kontakten, piper när jag står på fördäck med max ca 2 meter till mottagaren. mina grejer är just nu hos Sleipner för åtgärd, vad de gör vet jag inte.
 5. Jag har/har haft problem med samma fjärr/mottagare med räckvidden, bytt batterier, kollat oxid, osv. till slut ringde jag marinsystem. Det som stör är 5g ( om grejerna har ett par år på nacken).
 6. Ring Thermoprodukter i Kalmar så får du vägledning
 7. Välkommen i. Vi fick i våra i går som testbåtar....
 8. Det finns torkmedel man kan blanda i lacken. När jag hade träbåt gjorde jag alltid det. Lackade gärna när det var minusgrader=torrt.. Xerotin eller något tror jag det hette.
 9. Styrboxen till spelet på en 320 -07 sitter på bb sida långt bak under akterdäck, så kablarna går dit först.
 10. Man måste ha ett kort i navigatorn som synkas mot Active Captain om du vill ha uppdateringar direkt från appen. Så funkar det i min navigator.
 11. Originalgeneratorn på D4/D6 har tempsensor så den klarar detta. Jag hade kopplatcså att generatorn laddarcstartbatteriet och dcdc- laddaren laddarcdina nya batterier
 12. Jag tyckte att Mente var alldeles för långsam, trimmade inte båten rakt. Jag är bättre på att trimma 🙂. Är inte säker på trimplansmärket men tror Bennet iaf hydraliska. Mente var enkel att montera.
 13. Jag monterade i en Nimbus 320, fick inte Mente att fungera tillfredställande. Testade olika känslighetgrader osv men icke så Mente monterades ur och såldes vidare.
 14. Nu har jag fått återkoppling, jag får pengarna tillbaka då jag också fått ett "brännhål". Solcellen tål inte att vikas "negativt", from nu kommer det en ny bipacksedel med solcellen där sådan information finns med. Helt värdelöst på en båt... Blir till att leta vidare
 15. Ok får jag ingen återkoppling de närmaste dagarna så vet jag vad jag gör.
×
×
 • Create New...